Τελευταία Νέα

Στην Ιστιαία η Σοφία Νικολάου: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού»

Δε θα μπορούσε να λείπει η πολιτεύτρια της Ν.Δ στην Εύβοια Σοφία Νικολάου από την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Προσκόπων στην Ιστιαία. Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο που γέμισε όμορφες φωνές, χαρά κι αισιοδοξία για το μέλλον του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, παρουσιάστηκαν οι δράσεις και συζητήθηκαν οι αδυναμίες πάνω στις οποίες η κα Νικολάου, δήλωσε ένθερμος υποστηριχτής και αρωγός της όλης προσπάθειας
Γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά ότι για πάνω από 90 χρόνια, ο Οδηγισμός προσφέρει σε παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα από 10.000 μέλη.
Όπως αναγνωρίζει και την τεράστια προσφορά των παιδιών της Ιστιαίας και της ευρύτερης περιοχής που διδάσκονται μέσα από όλο αυτό αξίες όπως, συντροφικότητα, συνεργασία, προσφορά και η αλληλεγγύη, δίνοντας απλόχερα αγάπη για το περιβάλλον και την προστασία του.
«Τα Αστέρια, τα Πουλιά και οι Οδηγοί τους διοργάνωσαν ένα μοναδικό πάρτι για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ευχηθούν για μια καλή χρονιά.
Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρεθώ ανάμεσα σας απόψε και να μου δώσετε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να στηρίξω την όλη προσπάθεια που γίνεται» δήλωσε η κα Νικολάου η οποία αφού έδωσε τα εύσημα σε όλους για τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, στη συνέχεια προέτρεψε τις οικογένειες να κατευθύνουν τα παιδιά τους στον Οδηγισμό, να τα κάνουν προσκοπάκια, επισημαίνοντας ότι και το όραμά του Τοπικού Τμήματος Ιστιαίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, θα πρέπει να στηριχτεί πρώτα απ’ όλα από την πολιτεία, τους πολίτες, τους επιχειρηματίες.
image1 8

image3 5

image2 10

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 15:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr