Τελευταία Νέα

Σπύρος Πνευματικός παρέδωσε στην ομάδα του Αυλωναρίου έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή- Επίσκεψη στα γραφεία της SAR 312 στο Αλιβέρι

Στο Αυλωνάρι βρέθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, όπου επισκέφθηκε το γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Αυλωναρίου και παρέδωσε στην ομάδα έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Ο εξοπλισμός των χώρων άθλησης με απινιδωτές είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όπως είπε, για τη γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μεγαλύτερη ασφάλεια των αθλητών καθώς και των φιλάθλων.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός συναντήθηκε με τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 στο Αλιβέρι, και συζήτησαν για τη σημασία των πρώτων βοηθειών. Ο βουλευτής συνεχάρη τους εθελοντές για τη συνεχή ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινωνία της Εύβοιας και την ουσιαστική συμβολή τους σε όλα τα μεγάλα συμβάντα που έχουν πλήξει το νομό.

Νωρίτερα, ο κ. Πνευματικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες της περιοχής και να ανταλλάξουν ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

 

εικόνα 16 202

εικόνα 11 458

εικόνα 06 906

εικόνα 27 515

εικόνα 37 916

εικόνα 34 179

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 17:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr