Τελευταία Νέα

Η Κάρυστος «αγκάλιασε» την Αναστασία Σταματέα

Από την όμορφη Κάρυστο ξεκίνησε σήμερα τις περιοδείες η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ στην Εύβοια, Αναστασία Σταματέα. Ξεκινώντας από το δημαρχείο, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ενώ επικέντρωσε το ενδιαφέρον της στους επαγγελματίες της Καρύστου ακούγοντας τα προβλήματα, τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, αντάλλαξε απόψεις με τον κόσμο που της επεσήμανε ότι πλέον θέλουν φρέσκα πρόσωπα στη Βουλή συγχαίροντας της για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό ενώ δεν παρέλειψε την επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Καρύστου.

Να σημειωθεί εδώ ότι η κα Σταματέα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα υγείας. Η ίδια εδώ και χρόνια συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Πίστη» , του Ογκολογικού Νοσοκομείου Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δίνει μάχη καθημερινά για να σωθούν παιδάκια με καρκίνο. Οπότε, ήταν αναμενόμενο ότι η συζήτηση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις ανάγκες ενός νοσοκομείου που καλύπτει επάξια, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Εύβοιας.

«Επισκέφτηκα σήμερα την όμορφη πόλη της Καρύστου, συνομίλησα με τους κάτοικους της ζεστής αυτής περιοχής ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και βάζοντας μια όμορφη πινελιά νέου ξεκινήματος!

Επίσης συναντήθηκα με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Καρύστου και το Α.Τ. της περιοχής έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσω εξαιρετικούς επαγγελματίες στον χώρο της υγείας και της Δημόσιας τάξης» δήλωσε η κα Σταματέα.

stamatea2

stamatea3

stamatea4

 

stamatea6

stamatea7

stamatea9

stamatea10

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 16:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr