Τελευταία Νέα

Αντωνία Βαθάκου: «Οι καιροί δεν επιτρέπουν πειραματισμούς, η Εύβοια πρέπει να προχωρήσει με γοργά βήματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη, με γνώμονα το συμφέρον όλων…»

Προτάσσοντας το κοινό συμφέρον η συμβολαιογράφος υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με το Φάνη Σπανό Αντωνία Βαθάκου, έρχεται έχοντας διαγράψει μία λαμπρή διαδρομή στην επαγγελματική της ζωή να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκησή β βαθμού. Άξια συνοδοιπόρος στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη. Για την ίδια αποτελεί «δοκιμασμένη συνταγή» καθώς συνέβαλε ουσιαστικά στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη τόσο της Σκύρου όσο και του Νομού της Εύβοιας.

Άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων ο επικεφαλής της παράταξης της, την ενέπνευσε να γίνει συνοδοιπόρος του σε αυτή τη διαδρομή. Από την άλλη ο κ. Σπανός, επιλέγει ανθρώπους με τους οποίους ξέρει ότι αφενός μπορεί να συνεργαστεί και αφετέρου έχει ήδη διακρίνει τις ικανότητες τους, ζυγίζοντας μία σειρά άλλων πραγμάτων.

Η επιλογή της Αντωνίας Βαθάκου δεν έγινε τυχαία. Η προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή γνωστή σε όλους. Έμεινε στον τόπο της και εργάζεται εκεί, αμέσως μετά τις σπουδές της στη Νομική. Δεν εγκατέλειψε και δεν το μετάνιωσε. Θέλει να δει τον τόπο της να αναπτύσσεται όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Ήρθε η ώρα να βάλει το δικό της λιθαράκι από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου για να γίνουν ακόμα περισσότερα τόσο στο Νησί όσο και σε όλο το Νομό. Καθώς η ίδια δεν περιορίζεται στη Σκύρο αλλά λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας έχει σχέση με όλη την Εύβοια. Γνωρίζει τις προτεραιότητες που πρέπει και η ίδια να τρέξει και με δικές της προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Οι καιροί δεν επιτρέπουν πειραματισμούς, η Εύβοια πρέπει να προχωρήσει με γοργά βήματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη, με γνώμονα το συμφέρον όλων…» δηλώνει η κα Βαθάκου, έτοιμη να ριχτεί στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να κερδίσει με την αξία της μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr