Τελευταία Νέα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΤΑΝΑ: Στο δρόμο… για να τους φτιάξουν το δρόμο!

Σε συμβολικό κλείσιμο που δρόμου κατέβηκαν χτες κάτοικοι από την Πλατάνα και τον Οξύλιθο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την χρόνια κατάσταση που επικρατεί με τον καταστραμμένο δρόμο στην Πλατάνα.

Με πανό που έγραφαν «όχι άλλη κοροϊδία- Πράξεις εδώ και τώρα» ζητούν άμεση αποκατάσταση του δρόμου στην Πλατάνα, εδώ και τώρα. Σε ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό θα μπορούσε να υπάρξει καθολική διαμαρτυρία όπως για παράδειγμα με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων και από τις γύρω περιοχές. Ο κόσμος που συμμετείχε ήταν ελάχιστος για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Και αυτό, γιατί κάποιοι ίσως γνώριζαν τις ενέργειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια από την Περιφέρεια με την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης που αφορά συνολικά την Πλατάνα.

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Τετάρτης, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας βρέθηκε στο σημείο ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει ήπια παρέμβαση στο δρόμο την οποία σύμφωνα με πληροφορίες ζητά με έγγραφο του ο δήμος, ο οποίος όπως είπε ο κ. Μπουραντάς στη συνεδρίαση του Δ.Σ, ο δήμος από τη στιγμή που δεν υπήρχε αιγιαλός δεν μπορούσε δεν επιτρεπόταν από το νόμο να κάνει καμία παρέμβαση στο σημείο. Η Περιφέρεια ολοκληρώνει τη μελέτη μετά τη χάραξη του αιγιαλού και το έργο πλέον «αναζητά» χρηματοδότηση.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης από τον Γενάρη που βρέθηκε στην περιοχή σε συνάντηση που είχε με τους φορείς με αφορμή την κατολίσθηση στο Στόμιο, είχε δεσμευτεί ότι με την ολοκλήρωση της μελέτης για την Πλατάνα, θα γίνουν και οι ήπιες παρεμβάσεις αρχικά και εν συνεχεία θα βρεθεί η χρηματοδότηση που θα αφορά την κατασκευή ολόκληρου του έργου για την Πλατάνα.

 platana2

platana3

platana4

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 23:15

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr