Τελευταία Νέα

Ο Γιάννης Μαραγκός στο πλευρό των συκοπαραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη στη Β. Εύβοια

Εμπράκτως στέκεται δίπλα και στηρίζει τους επιχειρηματίες της Εύβοιας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, το Επιμελητήριο της Εύβοιας, κάτι που αναγνωρίστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου από όλους. Από τους επιμελητηριακούς συμβούλους που βρέθηκαν στην περιοχή και περιόδευσαν μετά την καταστροφή μιλώντας με τους επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου, είναι και ο ΓΓ του Επιμελητηρίου Γιάννης Μαραγκός.

Ο κ. Μαραγκός βρέθηκε και πάλι στην Β. Εύβοια, όχι μόνο για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Επιμελητηρίου, αλλά μία μέρα πριν, στην παρουσίαση από τον κ. Σταύρο Μπένο του έργου αποκατάστασης της Β. Εύβοιας, παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, φορέων, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγων της περιοχής κ.α

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τον «συνέλαβε» σε μία εποικοδομητική κουβέντα όπως μας είπαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη Δημήτρη Στολίδη και τον Αντιπρόεδρο Νίκο Κορομπίλης, στη Λίμνη. Μεταξύ άλλων συζήτησαν με τον κ. Μαραγκό τη στήριξη από πλευράς Επιμελητηρίου στο εγχείρημα του Συνεταιρισμού να αυξήσει την εξαγωγική του δράση και σε άλλες Χώρες του εξωτερικού. Αναμενόμενη η απάντηση από τον κ. Μαραγκό για την στήριξη τους προς αυτή την κατεύθυνση και όπως μάθαμε ανανέωσαν το ραντεβού τους πολύ σύντομα στους Ταξιάρχες… για τις λεπτομέρειες!

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Μαραγκός θα επισκεφθεί και πάλι τη Β. Εύβοια συνεχίζοντας τις συναντήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής. Ενώ παράλληλα μέσω του Επιμελητηρίου της Εύβοιας έφτασαν νταλίκες με πράγματα στη Β. Εύβοια, που συγκεντρώθηκαν και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα επιμελητήρια της Ελλάδας. Στην παράδοση αυτών συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου. Και συνεχίζει την αρωγή στους πυρόπληκτους, με το Επιμελητήριο να έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του για την στήριξη τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 00:35

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr