Τελευταία Νέα

Κάτια Μεγάλου: «Η Αντιδημαρχία Υγείας στηρίζει δράσεις που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας»

Με τους εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων Κάτια Μεγάλου. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη η ίδια και ως γιατρός που ζει από κοντά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας περιστατικά με τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δράση του Ινστιτούτου "Πάνος Μυλωνάς", "Νύχτα χωρίς ατυχήματα" στο Δήμο Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά στις 25 Ιουλίου:

«Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφαλείας "Πάνος Μυλωνάς" διοργάνωσε 25 Ιουλίου για συνεχή χρονιά τη δράση "Νύχτα χωρίς ατυχήματα" στο Δήμο Χαλκιδέων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και κυρίως των νέων για την επικινδυνότητα του συνδυασμού κατανάλωσης αλκοόλ και οδήγησης. Με κεντρικό σύνθημα "Όλοι διασκεδάζουν... Ένας δεν πίνει... Ο οδηγός της παρέας", οι εθελοντές καλωσόριζαν τους θαμώνες του κέντρου διασκέδασης, τους ενημέρωναν με φυλλάδια και τους βοηθούσαν να ορίσουν ένα άτομο από την παρέα που θα αναλάμβανε το ρόλο του Οδηγού και θα δεχόταν να μην καταναλώσει αλκοόλ. Κατά την αναχώρησή του από το κέντρο αν ήθελε μπορούσε να κάνει ένα φιλικό αλκοτέστ και αν είχε τηρήσει την υπόσχεση του επιβραβευόταν με ένα αναμνηστικό δωράκι. Η Αντιδημαρχία Υγείας στηρίζει δράσεις που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, τα οποία αποτελούν δυστυχώς και την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους μας στην Ελλάδα».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 23:31

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr