100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ο Άρχοντας των Επιμελητήριων της Στερεάς Παναγιώτης Αγνιάδης πρωτοτύπησε και στη Σκύρο!

Τριανταπέντε χρόνια Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, δεν τα λες και λίγα… Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, δεν διαγράφει καθόλου τυχαία λαμπρή πορεία στον Επιμελητηριακό θεσμό, όλα αυτά τα χρόνια.

Χαίρει της εκτίμησης των επιχειρηματιών αλλά και των συνεργατών του, τους οποίους τιμά και οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα του, γιατί γι’ αυτούς, εκτός από ένας καλός μέντορας, είναι και Άρχοντας!

Δίνει απλόχερα αγάπη, από αυτή που εισπράττει ο ίδιος. Πάντα στο πλευρό των αδύναμων αλλά και μπροστάρης στους αγώνες των πιο δυνατών που τόλμησαν να κάνουν άλματα στην επιχειρηματικότητα τόσο εδώ στη Χώρα τους, όσο και στο εξωτερικό!

Και απονέμει πάντα διακρίσεις, χωρίς να θέλει να αδικήσει κανέναν! Κάπως έτσι έπραξε και στη Σκύρο απονέμοντας 25 τιμητικές πλακέτες, σε Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, Επιμελητηριακούς Συμβούλους, στους συνεργάτες όπως τόνισε των Επιμελητηρίων που εργάζονται για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε επιχειρηματίες της Σκύρου που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του νησιού και τέλος σε δυο δημοσιογράφους της Στερεάς, μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Στην Έφη Ντίνη, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης και στον Λάμπρο Ρόδη όπου αποτελεί εκτός των άλλων και έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου της Βοιωτίας, για την προσφορά τους μέσα από τη δουλειά τους και κατ’ επέκταση μέσα, από τα μέσα που εκπροσωπούν στη Στερεά, στον Επιμελητηριακό θεσμό.

Ο Άρχοντας των Επιμελητηρίων της Στερεάς, Παναγιώτης Αγνιάδης, έκανε την έκπληξη σε μία σεμνή τελετή την Παρασκευή το βράδυ, απονέμοντας τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που και ο ίδιος θεωρεί «οικογένεια», για το θεσμό.

Στο πλευρό του βέβαια τρείς ακόμα στυλοβάτες του Επιμελητηριακού θεσμού της Στερεάς. Ξεκινώντας από τον οικοδεσπότη, έναν πολύ αξιόλογο «νέο» στα Επιμελητηριακά δρώμενα, τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου της Εύβοιας Νίκο Μώρο, ο οποίος τον θαυμάζει αλλά και τον συμβουλεύεται, συνεχίζουμε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση και Φωκίδας Βασίλη Αυγερινό, οι οποίοι είναι άξιοι συνοδοιπόροι σε όλο αυτό το ταξίδι που κάνει το Περιφερειακό Επιμελητήριο της Στερεάς!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Αγνιάδης είναι και Γενικός Γραμματέας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας. Τυχαίο; Ε, δε νομίζω!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:19

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr