100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Φύσηξε αέρα νίκης για το Θωμά… από την Κύμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Θωμά, το βράδυ του Σαββάτου στην Κύμη.

Με τον αέρα του νικητή δεδομένου ότι τις επόμενες μέρες ολοκληρώνει και την απολογία του ο κ. Θωμάς στην πολύκροτη δίκη, μία δίκη παρωδία σε ότι αφορά τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, ο κ. Θωμάς μίλησε για τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από την αντιπολίτευση εδώ κι 9 χρόνια ενώ έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του που θα καταπέσει στο δικαστήριο.

Περιχαρής μίλησε για το νέο σχεδιασμό που έχει κάνει για το δήμο με δεδομένο ότι τα τελευταία 10 χρόνια είναι σε τέλμα. Ενδεικτικά μάλιστα ανέφερε το πρόβλημα με τις συνεχείς διακοπές νερού σε όλο σχεδόν το δήμο, τα απορρίμματα στα οποία δε γίνεται σωστή αποκομιδή με αποτέλεσμα και η Κύμη να βρίθει σκουπιδιών, ο φωτισμός, οι δρόμοι που δεν έχει πέσει άσφαλτος εδώ και χρόνια, η αγροτική οδοποιία κ.α

Στάθηκε όμως προβληματισμένος, σε ότι αφορά το σπίτι του Παπανικολάου και το γεγονός ότι η δημοτική αρχή επι 10 χρόνια το είχε κλειστό και άνοιξε τις πόρτες παραμονές των εκλογών για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Χωρίς εκδηλώσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο. Χωρίς επισκεψιμότητα κ.α

Στο ίδιο μήκος κύματος η αναφορά του κ. Θωμά και για το καμένο δημοτικό σχολείο που όχι απλά δε λειτουργεί αλλά δεν έχουν καν μετά από 9 χρόνια ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης. Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και επίβλεψη έργων από το δήμο!

Το Κλειστό γυμναστήριο. Άλλη μια πληγή για την Κύμη όπως είπε ο κ. Θωμάς χωρίς ενδιαφέρον για την αποκατάσταση του. Ενώ αναφέρθηκε και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που μένει ανενεργό μία δεκαετία. Ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις…

Ο κ. Θωμάς αναφέρθηκε και σε επαγγελματίες πολιτικούς. Ταυτίζοντας για ακόμα μία φορά τον κ. Μπαράκο με τον κ. Μπουραντά επισημαίνοντας ότι του παρέδωσε δαχτυλίδι μαζί με τον κορμό του συνδυασμού και πως ο κ. Μπαράκος ευαγγελίζεται το «νέο» έχοντας βάλει στο ψηφοδέλτιο του κάποια νέα πρόσωπα.

Τα οποία όμως δεν γνωρίζουν ότι έχουν πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει Μπαράκος-Μπουραντάς. Δηλαδή, ότι ο κ. Μπουραντάς θα συνεχίσει να διοικεί και την επομένη των εκλογών και πως δεν ηγήθηκε του συνδυασμού του αλλά παρέδωσε δαχτυλίδι στον κ. Μπαράκο γιατί ήξερε ότι θα χάσει τις εκλογές. Ενώ για ακόμα μία φορά χαρακτήρισε ανεπάγγελτο, τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπαράκο αφού εδώ και πάνω από 15 χρόνια ασχολείται μόνο με την αυτοδιοίκηση και τίποτε άλλο.

Ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Θαλασσινού και τον κ. Γλυκό που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το συνδυασμό των Νέων Οριζόντων για το καλό του τόπου.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του για το δήμο, ο κ. Θωμάς έρχεται συγκεντρωτικός και οργανωμένος για ακόμα μία φορά έχοντας στην επικοινωνιακή φαρέτρα του με τον κόσμο μία περιοδική έκδοση για κάθε δημοτική ενότητα.

Εκεί ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου με προτάσεις πολύπλευρης ανάπτυξης αλλά και τα προβλήματα με κοστολογημένες λύσεις, έτσι όπως η Δημοτική Παράταξη των Νέων Οριζόντων έχει θέσει σε προτεραιότητα. Κάτι που επεσήμανε να γνωρίζουν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης για να μπορούν να λύνουν τις απορίες των δημοτών πάντα επιχειρηματολογώντας.

THEK1

thek2

THEK3

THEK4

THEK5

THEK6

THEK7

THEK9

THEK10

THEK11

THEK13

THEK14

THEK15

THEK16

THEK17

THEK18

THEK16

THEK17

THEK18

THEK19

THEK20

THEK21

THEK23

 

THEK24

THEK25

THEK27

 

THEK25

THEK28

THEK29

THEK30

THEK31

THEK32

THEK33

THEK34

 

 THEK36

THEK37

THEK38

THEK39

THEK40

THEK42

THEK43

THEK45

THEK46

THEK47

THEK48

THEK49

THEK50

THEK47

THEK51

THEK52

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 16:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr