Τελευταία Νέα

Διπλή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου την ερχόμενη εβδομάδα

Διπλή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου στα Κριεζά. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα με τα παρακάτω θέματα εντός ημερήσιας διάταξης και θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση την Πέμπτη 15 του μήνα, την ίδια ώρα με μοναδικό θέμα την Έγκριση απολογισμού –ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2014.

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΚΑ και Δήμου για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση της ΕΙΔΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με κωδικό 41-ΑΠ 101/16-1-2018, ΟΣΠ:2581 και τίτλο «έργα εξοικονόμησης ή αναβάθμισης ποιότητας του πόσιμου νερού» και ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της σύμβασης
  2. Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση της       ΕΙΔΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με κωδικό 41-ΑΠ 101/16-1τ πόσιμου νερού» και ορισμός εκπροσώπων στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης
  3. Έγκριση ή μη μελέτης του έργου « Ενίσχυση Υποστηλωμάτων 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  4. Έγκριση ή μη μελέτης του έργου « Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κλειστού γυμναστηρίου Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  5. Έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό λειτουργία εγκατάσταση επί δημοτικής αγροτικής οδού εκτός σχεδίου Αλιβερίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.
  6. Παράταση χρόνου της έγκρισης μεταβίβασης αρμοδιότητας χορήγησης προνοιακών       επιδομάτων από το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
  1. Τροποποίηση της 7/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου με θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Συμβάσεων Προμηθειών  αποτελούμενες από 3 μέλη, υπαλλήλους του Δήμου
  2. Έγκριση ή μη αιτήματος του κ. Ιωάννη Γαβριήλ με θέμα: Διαμόρφωση εδαφικού τμήματος εγκεκριμένης δημοτικής οδού, εντός Σχεδίου Πόλεως έως την οικία του αιτούντα.
  3. Έγκριση διενέργειας προμήθειας «Προμήθεια καυσίμων για την κίνηση μεταφορικών μέσων», «Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και φωτισμού» και «Προμήθεια λιπαντικών» για τις ανάγκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  1. Συγκρότηση Επιτροπής Κατάρτισης Ετήσιου Μητρώου Αρρένων .
  2. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2018.
  3. Συζήτηση σχετικά με το απολογισμό του παζαριού έτους 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 16:54

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr