Τελευταία Νέα

Γιώργος Τσαπουρνιώτης: Απέδειξε αυτά τα χρόνια ότι είναι Δήμαρχος γεννημένος για τα δύσκολα!

Γεννημένος για τα δύσκολα απέδειξε πως είναι ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης. Αν και όταν ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου πριν από 4χρόνια βρήκε «καμένη γη». Επι δύο χρόνια θυμούνται όλοι, πριν γίνουν εκλογές ο δήμος είχε παραλύσει. Και εκεί που κάποιοι αμφισβητούσαν αν ένας νεαρός σε ηλικία και νέος στην αυτοδιοίκηση Α βαθμού θα μπορέσει να τα καταφέρει την απάντηση την έδωσε ο χρόνος και όλοι εκείνοι συντάχθηκαν στο πλευρό του γιατί τους απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για έναν πολύπαθο δήμο που δεν έχει γλιτώσει από τις μεγάλες κακοκαιρίες και βέβαια η καταστροφική πυρκαγιά.

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης στρώθηκε στη δουλειά από την επόμενη μέρα. «Ξέθαψε μελέτες παρελθόντων ετών, τις επικαιροποίησε και προχώρησε στη δημοπράτηση έργων, ενώ όσες πόρτες χτύπησε όλα αυτά τα χρόνια, είτε στην Περιφέρεια, είτε στα Υπουργεία είτε σε ιδιώτες βρήκε ανταπόκριση από όλους. Και όλο αυτό γιατί έδωσε δείγματα γραφής και του έδειξαν εμπιστοσύνη χωρίς ποτέ να τους διαψεύσει.

Καθόλου τυχαίο άνθρωποι που είχαν κατέβει με διαφορετικές παρατάξεις στις εκλογές μετά την επιτυχημένη πορεία του δημάρχου σε όλα τα επίπεδα δήλωναν λίγο αργότερα ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι μαζί του όπως και έγινε! Και έναν τέτοιο δήμαρχο οι δημότες τον θέλουν να συνεχίσει να προσφέρει, να αντιμετωπίζει καταστάσεις, να διεκδικεί γιατί δυστυχώς αλλιώς δε γίνεται. Και ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης είναι δοκιμασμένη συνταγή για τους δημότες που είναι έτοιμοι να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνη για να συνεχίσει το έργο του και τα επόμενα χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 01:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr