Τελευταία Νέα

Ράμπα αναπήρων στην παραλία της Καρύστου ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου από τον ΟΛΝΕ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου με έγγραφο του στον ΟΛΝΕ ζητά την κατασκευή ράμπας αναπήρων στο Λιμάνι της Καρύστου. Το θέμα ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου την Τετάρτη το βράδυ παρουσία και των εκπρόσωπων του ΟΛΝΕ η Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη με τον επιμελητηριακό σύμβουλο Γιάννη Μαραγκό. Η επιστολή που έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου και υπογράφει η Πρόεδρος Σόνια Ντασίου έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου έχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους του Ο.Λ.Ν.Ε. στην Κάρυστο, την κα. Γάσπαρη και την κα. Ράπτη, οι οποίες ανταποκρίνονται πάντα στα αιτήματα μας. Για το αίτημα στο οποίο θα αναφερθούμε, οι παραπάνω έχουν ενημερωθεί και έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα ήθελα ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου να σας μεταφέρω το αίτημα μας για την κατασκευή ράμπας αναπήρων στην Κάρυστο,  για να μεταφέρονται κι οι ίδιοι ανώδυνα στη θάλασσα, πράγμα το οποίο ειναι αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους. Ακόμα, πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της τουριστικής περιοχής μας.

Με εκτίμηση,

η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου,

Σόνια Ντασίου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 15:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr