Τελευταία Νέα

Θεοδώρου σε Μπάτσα για το γήπεδο της Κύμης: «Για ότι φταίει, ο Θεοδώρου φταίει…» - Έτοιμη η μελέτη για τη στήριξη του γηπέδου- Τι γίνεται με τη χρηματοδότηση

Τις εντυπώσεις προσπάθησε να κερδίσει ακόμα μία φορά η επικεφαλής της παράταξης των Νέων Οριζόντων, Αρετή Μπάτσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου για το γήπεδο στην Κύμη, το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου.

«Να μπει στην αναμόρφωση με 5000 ευρώ το γήπεδο ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι έχει προσωπική ευθύνη ο κ. Θεοδώρου που αρνείται να φτιάξει το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κύμη» είπε η κα Μπάτσα με τον κ. Θεοδώρου να απαντά:

«Δε μιλάω, δε μιλάω. Όλες οι ευθύνες πάνω μου για το γήπεδο της Κύμης. Καλά για ότι φταίει, ο Θεοδώρου φταίει. Το ξέρουμε αυτό. Είναι εύκολη λεία για όλους. Από την πλευρά από εκεί. Βάζουν προσωπίδα Θωμά και όλο Θεοδώρου, Θεοδώρου. Αυτό είναι το πρόβλημα όλου του δήμου. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι κινήσεις έχουν γίνει» είπε ο κ. Θεοδώρου και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν πλέον να πετούν πεντοχίλιαρα. Έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ εκεί πάνω κι έχετε κάνει εσείς μια τρύπα στο νερό. Πετάξαμε λεφτά. Πρέπει να γίνει κάτι ουσιαστικό και μόνιμο. Και έχουν γίνει ενέργειες και θα σας ενημερώσει ο δήμαρχος».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς ο οποίος ανέφερε: «Φτιάξατε ένα γήπεδο που έπρεπε να έχει ένα σταθερό στήριγμα από την κάτω πλευρά. Αυτό δεν έγινε από την αρχή. Που είναι το πιο απλό πράγμα. Όταν πας και βάζεις χώμα σε ένα σημείο που δεν έχει στήριξη, κάθε χρόνο βούλιαζε. Και βάλαμε και πέρυσι 6.000 ευρώ να το φτιάξουμε πάλι. Πρέπει να σας πω ότι αυτά τα έργα όποιος τα φτιάχνει είναι εγκληματική αμέλεια. Γι’ αυτό εμείς έχουμε κάνει μελέτη για το τοιχίο, για να υπάρχει αυτή η αντιστήριξη και κάναμε και μία συζήτηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό τον κ. Αυγενάκη μαζί με τον Αλέξανδρο και συμφώνησε και αυτός να χρηματοδοτήσει το γήπεδο της Κύμης για το τοιχίο και να φτιάξουμε και τον χλοοτάπητα. Έτσι ώστε να μπορεί να αξιοποιείται». Ο δήμαρχος δήλωσε ότι ετοιμάζουν το φάκελο και περιμένουν την έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό του έργου σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μπουραντάς, ανέρχεται συνολικά περίπου στις 350.000€.

«Ποντίκια περπατούσαν επι ημερών σας στο Κλειστό. Εγώ σας έδωσα 10.000€ από την εταιρία μου για να κάνετε πράγματα. Και δεν ντραπήκατε επι ημερών σας να κατεβάσετε την ταμπέλα με το όνομα του θείου μου που είχε φτιάξει το γήπεδο και την πετάξατε» είπε στη συνέχεια ο κ. Θεοδώρου, απαντώντας στα όσα έλεγε ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Βλάχος.

Τέλος, παρέμβαση έκανε και ο Αντιδημαρχος Διστύων   Χρήστος Σαμαράς ο οποίος επεσήμανε ότι στο γήπεδο της Κύμης έχουν πέσει πάρα πολλά λεφτά.

Εμφανής, όπως επισημαίνουν όσοι βλέπουν διαδικτυακά τη συνεδρίαση είναι πλέον η εμμονή της κας Μπάτσα στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου της Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου. Ο τρόπος συμπεριφοράς της απέναντι του στις συνεδριάσεις (όπως το γοβάκι που είχε τοποθετήσει πάνω στο έδρανο σε μία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις), ήταν ανέκαθεν προκλητικός...

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 21:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr