Τελευταία Νέα

Για μπιζνα με έργα πληρωμένα της ΔΕΥΑΚΑ που δεν έγιναν επι θωμά ανταπέδωσε ο Μπουραντάς

Ανάψαν τα αίματα στη συνεδρίαση του αποψινού δημοτικού συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου, στη συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για το υπέρογκο χρέος της ΔΕΥΑΚΑ στη ΔΕΗ. Ο κ. Θωμάς ανέφερε ότι η ΔΕΥΑΚΑ έχει εισπράξει τα χρήματα από τους δημότες αλλα δεν τα έχει αποδώσει ως όφειλε και προφανώς έχει υποπέσει στο αδίκημα της απιστίας. Ενώ σήμανε συναγερμό για το τι θα γίνει μετά τις 27 Σεπτεμβρίου που η ΔΕΗ με εξώδικο της έχει ενημερώσει αν δεν πληρωθεί τα 9 εκ ευρώ που της χρωστάνε (περισσότερα για την τοποθέτηση του κ. Θωμά σε νέα ανάρτηση). Τέλος, ο κ. Θωμάς ζήτησε να παραδοθούν τα πρακτικά της αποψινής συνεδρίασης του Δ.Σ για το θέμα στον Εισαγγελέα, μετα την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο. Κατι που εξόργισε το δήμαρχο.

«Έχει μάθει στα στησίματα. Και στην ιστορία και στη σκευωρία. Θέλεις να συγχωνεύσεις το Δήμο με τη ΔΕΥΑΚΑ ενώ καταλαβαίνεις ότι θα βουλιάξουν και τα δύο μαζί» απάντησε στον κ. Θωμά ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς: «Εμείς δουλεύουμε για τον τόπο και τους πολίτες. Και επειδή λες ότι αποτύχαμε οικτρά σε προκαλώ. Μπορείς να μας κάνεις μία λίστα με τα έργα που είχες κάνει εσύ ως δήμαρχος και που κάναμε εμείς τα 9 χρόνια;»

Ενώ έκανε λόγο για μπίζνα Θωμά με τα έργα της ΔΕΥΑΚΑ που πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν, θέμα το οποίο έχει πάρει τη δικαστική οδό και δεν έχει αποδειχθεί επι της παρούσης. Να σημειωθεί ότι η δίκη είναι σε εξέλιξη ενώ οι περισσότεροι από τους μάρτυρες κατηγορίες έπεσαν σε αντιφάσεις. Μένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση γι’ αυτά. «Άντε η τελευταία σου φορά είναι…Αντε» του απάντησε στη συνέχεια ο κ. Θωμάς.

Ο κ. Μπουραντάς επεσήμανε ότι ο κ. Θωμάς φέρνει το θέμα αυτό σήμερα, ενόψει προεκλογικής περιόδου για να πλήξει τη δημοτική αρχή. Ενώ ο κ. Θωμάς θεωρεί ότι με τα 9 εκ χρέος στη ΔΕΗ υποθηκεύει η δημοτική αρχή το μέλλον του δήμου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr