Τελευταία Νέα

Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Εύβοιας τίμησε τον Τριαντόπουλο: «Τον ευχαριστούμε για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα για το Νομό»

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής για τη Ν.Δ. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη καθώς έχουμε κοντά μας έναν άνθρωπο, τον Υφυπουργό τον κ. Τριαντόπουλο, ο οποίος όταν πάτησε την πρώτη μέρα το πόδι του στην Εύβοια για τις καταστροφές στη Β. Εύβοια, ακολούθησε με το χαρακτήρα του και την καρδιά του, να επισκεφθεί τη Νομαρχιακή της Ν.Δ., στην Εύβοια.

Ήρθε από τα γραφεία μας, τον γνωρίσαμε. Ζήτησε να πάρει και έναν από τη Νομαρχιακή μαζί του στη Β. Εύβοια. Είχα την τύχη να είμαι εγώ αυτός. Είμαι τυχερός που ήμουν μαζί του γιατί έμαθα πολλά. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχει κάνει στο Νομό της Εύβοιας» είπε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΕΠ Ν.Δ Εύβοιας Κώστας Γιαμαρέλλος καλωσορίζοντας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και κλιματικής αλλαγής Χρήστο Τριαντόπουλο στη Χαλκίδα, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Εύβοιας, το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στο MOCHO café στη Χαλκίδα.

Η χαρά του Αντιπροέδρου στην τιμητική παρουσία του Υπουργού στην εκδήλωση εμφανής. Και βέβαια ανταπέδωσε ως εκπρόσωπος της ΔΕΕΠ: «Εμείς σήμερα σαν ΔΕΕΠ, για να τιμήσουμε τον Χρήστο Τριαντόπουλο, δε θα δώσουμε τιμητική πλακέτα, αλλά μία εικόνα με το Μέγα Βασίλειο που έχει φέρει τα δώρα στην Εύβοια. Γιατί αυτός ο άνθρωπος, ο Υπουργός, ήταν πάντα δίπλα μας.»

Ο Υφυπουργός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Δεν το περίμενα να είναι τόσο συγκινητική η σημερινή εκδήλωση. Τα τελευταία χρόνια έχω διατρέξει όλο το Νησί. Το νιώθω πλέον πάρα πολύ οικείο, και όχι μόνο το κομμάτι της Β. Εύβοιας, αλλά και της Νότιας.

Άλλωστε την προεκλογική μας πορεία την κάναμε μαζί από άκρη σε άκρη. Αφήσαμε πίσω μας μία χρονιά το 2023, η οποία δεν ήταν εύκολη. Και στο κομμάτι των φυσικών καταστροφών και στο κομμάτι των δυσκολιών που έχει η Χώρα μας, αλλά όμως ήταν μία χρονιά με μία μεγάλη νίκη.

Η νίκη αυτή, η νίκη της Ν.Δ στις Εθνικές εκλογές αποτυπώνεται σε δύο λέξεις: Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός μας, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να βάλει τη Χώρα, σε μία τροχιά ανάπτυξης, ανάκαμψης και προόδου, διορθώνοντας τις παθογένειες των δεκαετιών που είχαν προηγηθεί. Έχουμε καταφέρει από μικρά πράγματα, όπως να αναγνωρίσουμε ότι η Εύβοια είναι Νησί. Προχωρούμε σε μία σειρά από παρεμβάσεις και έργα μεγάλης κλίμακας αλλά και μικρότερες παρεμβάσεις για να στηρίξουμε όσους συμπολίτες μας βρίσκονται σε ανάγκη. Μακάρι να είμασταν αχρείαστοι.

Δυστυχώς όμως, η Εύβοια όπως και η Μαγνησία είναι από τις περιοχές της Χωρας μας που δέχονται τα πιο πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα, στο πλαίσιο της κλιματικής κρίσης. Οπότε, αναπόφευκτα, η αρωγή του Κράτους είναι εδώ.

Το 2024, είναι μία νέα χρονιά που απλώνεται μπροστά μας. Δε θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολη από την προηγούμενη. Θα κληθούμε να λύσουμε προβλήματα. Οι λύσεις άλλωστε είναι αυτές που αναδεικνύουν τις ηγεσίες. Όπως του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι αυτές που αναδεικνύουν τους ικανούς. Είναι αυτά για τα οποία σε εμπιστεύεται η Ελληνική Κοινωνία.

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι στις επικείμενες Ευρωεκλογές η Ελληνική Κοινωνία θα στηρίξει τη Ν.Δ, θα στηρίξει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, θα στηρίξει το πλούσιο ψηφοδέλτιο μας, έτσι ώστε σε ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση να είμαστε μπροστά.»

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, οι δυο βουλευτές της Ν.Δ του Νομού που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, Θανάσης Ζεμπίλης και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

«Δύο είναι τα ορόσημα του 2024. Η μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου και το πανηγυρικό Συνέδριο στο οποίο θα γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζεμπίλης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε για ένα σύντομο χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός: «Αυτό που μας ενώνει και μας κάνει περήφανους είναι ότι η παράταξή μας βλέπει πολιτικούς αντιπάλους αλλά δε βλέπει εχθρούς. Δίνει εκλογικούς αγώνες αλλά δεν έχει αυτοσκοπό την εξουσία. Έχει τελικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Χρήστος Τριαντόπουλος που βρίσκεται σήμερα μαζί μας. Με έναν άνθρωπο που πολεμάει να βοηθήσει τον τόπο από τη θέση που τον όρισε ο Πρωθυπουργός. Και ο κ. Τριαντόπουλος το κάνει με το 110% των δυνάμεων του. Και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από όλους.»

Τέλος, μία σύντομη τοποθέτηση έκανε και η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα: «Κάθε φορά που έρχομαι σε μία εκδήλωση της Νομαρχιακής, νιώθω πραγματικά όχι απλά σαν το σπίτι μου αλλά πάρα πολύ άνετα. Και αυτό που είναι το πιο συγκινητικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που εδώ και δεκαετίες δε λείπουν ποτέ από το πλευρό της Οργάνωσης.

Βλέπω όμως και νέους ανθρώπους. Και προχθές στην πίτα της ΟΝΝΕΔ και σήμερα κοντά μας. Και χαίρομαι πραγματικά γιατί σε μια εποχή που οι κομματικές οργανώσεις και τόσο δημοφιλείς και μπορεί ένα κόμμα να έχει πολλούς φίλους αλλά δύσκολα βρίσκει κομματικά ενεργούς, η Ν.Δ στην Εύβοια είναι ζωντανή, είναι μάχιμη και αποτελεσματική.

Και αυτό οφείλεται και σε σας κ. Γιαμαρέλο και στους συνεργάτες σας. Εύχομαι σε όλους καλό έργο. Γιατί πρέπει να είμαστε χρήσιμοι. Χρήσιμοι για την Κυβέρνηση, έτσι ώστε να μεταφέρουμε και να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα…»

Απευθυνόμενη μάλιστα η δήμαρχος στον Υπουργό επεσήμανε ότι το κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας είναι το πιο δύσκολο. Αναφερόμενη και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Δήμος Χαλκιδέων μετά την κακοκαιρία το 2020, ζητώντας από τον κ. Τριαντόπουλο να ακούσει λιγο περισσότερο τους δημάρχους που όταν κληθούν να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση είναι στην πρώτη γραμμή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ανάμεσα σε εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος επίσης χαιρέτησε την εκδήλωση με ένα σύντομο χαιρετισμό. Μία ευχάριστη έκπληξη έκαναν στον Υπουργό οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Μετοχίου. Του πρόσφεραν ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Ο κ. Γιαμαρέλος, τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Αλημπινίση που δώρισε την πίτα, το ΚΤΕΟ Βαρδακώστας που έδωσε 400€ για να στηρίξει την ΔΕΕΠ και τα Συσκευαστήρια ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ στα Ψαχνά που ενίσχυσε τη ΔΕΕΠ με 700€.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και τα στελέχη της Ν.Δ έδωσαν υπόσχεση ότι ενωμένοι προχωρούν προς τις Ευρωεκλογές με στόχο ακόμα μία νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Παναγιώτης Μάλλιος απουσίαζε λόγω ασθένειας από την εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

421956199 6937798556329386 6342520332458662005 n

 

 pdeep6

pdeep7

pdeep8

 

pdeep3

pdeep1

pdeep2

pdeep9

pdeep10

421943010 936174294766931 1012913048965795658 n

 

pdeep11

pdeep12

pdeep13

pdeep14

pdeep15

 

 pdeep16

pdeep17

pdeep18

pdeep19

pdeep20

pdeep21

pdeep22

pdeep23

pdeep24

pdeep25

pdeep27

pdeep28

pdeep29

pdeep30

pdeep31

pdeep32

pdeep33

pdeep34

pdeep36

pdeep38

pdeep39

pdeep41

pdeep43

pdeep44

pdeep47

pdeep48

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 19:31

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr