Τελευταία Νέα

Κων/να Καραμπατσώλη: Ήρεμη δύναμη η βουλευτίνα της Ν.Δ - ο ρόλος της στο Πρόγραμμα της Ν.Δ- Η αγάπη για τον αθλητισμό και η προσφορά στον εθελοντισμό

Η αγάπη της για τον τόπο της και η δίψα για προσφορά έκαναν το σύμπαν να συνωμοτήσει υπερ της και από το δικηγορικό της γραφείο να βρεθεί στο Κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τις εξελίξεις με την υπόθεση του συνυποψηφίου της στο ψηφοδέλτιο Σπύρου Πνευματικού. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Η βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ χαρακτηρίζεται ως ήρεμη δύναμη με αθόρυβη προσφορά σε διαφόρους τομείς. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα…

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα και τα Κριεζα είναι ο τόπος καταγωγής της. Η Εύβοια είναι ο τόπος διαμονής όλης της οικογένειας της και σημείο αναφοράς για συναισθηματικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. 

Υπηρετεί την μαχόμενη δικηγορία εδώ και μία 20ετία και έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Αθηνών. 

Έχει συνεργαστεί ως νομικός σύμβουλος με μεγάλες εταιρείες , όπως η ΕΑΒ, προσπαθώντας πάντα για το καλό του κοινωνικού συνόλου,  την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της οικονομίας. 

Είναι μέλος του πολιτικού μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το 2015.  Ως στέλεχος του τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας, έχει συνεισφέρει μεταξύ άλλων στη διαμόρφωση του προγράμματος του κόμματος.

Ασχολείται ενεργά με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας στα διοικητικά συμβούλια φιλανθρωπικών οργανισμών όπως τα «Παιδιά της Γης», καλλιτεχνικών σωματείων, όπως το «Απόλλων Μουσηγέτης», αλλά και αθλητικών συλλόγων, που τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, όπως τον «Ζηρίνειο Αθλητικό Όμιλος Κηφισιάς».

Τα καλύτερα για την ορεξάτη και πάντα χαμογελαστή βουλευτίνα είναι μπροστά. Και γιατί όχι, θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί από το κόμμα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφερε στον τομέα δικαιοδοσίας της.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr