Τελευταία Νέα

Το γνωστό –άγνωστο παρεάκι της «ΝΔ» που προσπαθεί να «τρολάρει» και την Καραμπατσώλη…

Οι γνωστοί άγνωστοι που μέχρι τώρα είδαμε να κρύβονται στο διαδίκτυο πίσω από καλοστημένες ομαδούλες και όχι μόνο, φιλικά προσκείμενες σε υποψήφιο στις εκλογές βουλευτή που σκόνταψε στην πέτρα και κατάφερε να σωθεί, όπως λένε οι νεοδημοκράτες και όχι μόνο που τους έχουν πάρει χαμπάρι, μετά τις αήθεις επιθέσεις για τις υποψηφιότητες Πνευματικού και συνεργατών του καθώς και της πολιτεύτριας Σοφίας Νικολάου, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα τώρα με τη βουλευτή Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Εκείνη που θεωρούσαν αουτσάιντερ, και έδιναν Κωσταντοπούλου για να μη βγει ο Πνευματικός και να χάσει την έδρα η Ν.Δ,αλλά τελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η δικηγορίνα και όπως όλα δείχνουν ότι θα πάθουν αυτό που φοβόντουσαν! Το χειρότερο γι’ αυτούς, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη έχει και πολλές πιθανότητες να αξιοποιηθεί από το κόμμα, στη συνέχεια.

Τώρα «ξεκοκαλίζοντας» το ψάρι, που δεν ήταν και μικρό, ο αεριτζής που το παίζει δημοσιογράφος και ο μεγαλοπαράγοντας συνεχίζουν όπως λένε εκείνοι που τους πήραν πρώτοι χαμπάρι, να κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά. Για λογαριασμό κάποιου που δεν έχει καμία μα καμία τύχη στο κόμμα.

Ήταν πολλά τα λεφτά και τα ψάρια …συναγρίδες, όπως λένε εκείνοι που τα έζησαν εκ των έσω! Μόνο που εκείνοι τώρα τους συμβουλεύουν να προσέξουν τι ταΐζουν τα σκυλιά, μην τυχόν σταθεί κανένα κόκκαλο στο λαιμό και τότε… Αλήθεια, στα Κεντρικά της Ν.Δ τα ξέρουν αυτά; Ή μήπως ήρθε ο καιρός να μιλήσουν κάποιοι με ονόματα;

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 15:29

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr