Δε θυμίζει σε τίποτα τον Πρόεδρο της ΠΕΔ, από όταν ήταν δήμαρχος Καρπενησίου ο κ. Νίκος Σουλιώτης. Αυτό συζητούν και μεταξύ τους δήμαρχοι, μέλη της ΠΕΔ Στερεάς που τον στήριξαν μεν την τελευταία στιγμή να βγει και πάλι ευελπιστώντας ότι θα συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο σθένος να ασχολείται με τα θέματα της ΠΕΔ, με τα προβλήματα των δήμων της Περιφέρειας Στερεάς που αυξάνονται διαρκως.
Όμως, όπως επισημαίνουν αυτοδιοικητικοί μέλη της ΠΕΔ, το γεγονός ότι δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος, μετά την εκλογική ήττα στο δήμο Καρπενησίου, στις τελευταίες εκλογές, τον κάνει να μην ασχολείται με το θεσμό όπως πριν. Προτεραιότητα όπως αναφέρουν δίνει στην δουλειά του και μάλιστα χρειάζεται να απουσιάζει μέρες, αφού παίρνει δουλειές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.
Μάλιστα την άνοιξη αναμένονται και αλλαγές… Διότι αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως θα παραιτηθεί ο Πρόεδρος και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες αντικατάστασης τους, με φαβορί το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, ο οποίος είχε εκφράσει ενδιαφέρον στις εκλογές.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ