Τελευταία Νέα

Σοβαρή και μετρημένη…

Ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Μίνα Παπαναστασίου. Ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Σκύρο με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους της για το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Φρόντισε για την καλύτερη διεξαγωγή της συνεδρίασης και βέβαια πάντα γλυκύτατη και με το χαμόγελο στα χείλη, κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άκουσε με πολλή προσοχή τα προβλήματα του Νησιού από τους εκπροσώπους των φορέων και έδινε σε όλους «μετρημένες» απαντήσεις.

Για τη Σκύρο ταξίδεψε το Σάββατο το απόγευμα και είχε την ευκαιρία την επόμενη μέρα να επισκεφθεί το Πολυδύναμο ιατρείο της Σκύρου όπου οι γιατροί από το ΓΝΑ εξέταζαν τους Σκυριανούς. Η επαφή με τον κόσμο δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση που θέλει να έχει η Περιφέρεια Στερεάς με τους πολίτες.

Ακούν «δι επίσημων χειλεών» από τον κόσμο τα προβλήματα, ιεραρχούν τις ανάγκες και βάζουν το δικό τους λιθαράκι σε μία κοινωνία όπου όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, οι πολίτες σήμερα αναζητούν καταφύγιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση…

Δικαίως αποτελεί και την «αδυναμία» του Κώστα Μπακογιάννη γιατί όπως και ο ίδιος ανέφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ερέτριας, έχουμε μακράν την καλύτερη πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr