Τελευταία Νέα

Βάνα Φρυγανιώτη: «Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό να στηριχτεί στην Περιφέρεια – Είναι ο άξονας ανάπτυξης»

Μία δυναμική γυναίκα, η επιχειρηματίας από το Αλιβέρι Βάνα Φρυγανιώτη, μέλος του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην αναπληρώτρια της Νομαρχιακής, για πρώτη φορά υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, ρίχνεται στη μάχη των εθνικών εκλογών διεκδικώντας μια θέση στο κοινοβούλιο για να μπορέσει να στηρίξει στην επίλυση των προβλημάτων της Εύβοιας. Μαχητική και αγωνίστρια έχει περιοδεύσει σε όλο το Νομό, τα τελευταία 2,5χρόνια πάρα πολλές φορές. Το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM η κα Φρυγανιώτη μοιράστηκε την εμπειρία της από τις περιοδείες σε όλο το Νομό, αναφέρθηκε στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επομένη των εκλογών και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της για το Νομό.

«Έχω δουλέψει αρκετά πάνω στα προβλήματα του Νομού ώστε να υπάρξουν κοστολογημένες και σωστές προτάσεις» δήλωσε η κα Φρυγανιώτη και συνέχισε με αναφορά στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια και στους ρητινοσυλλέκτες: «Οι άνθρωποι έχουν ζήσει έναν εμπαιγμό και εν τέλει αυτό δεν έγινε με μία απίστευτη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα αυτά πριν τις εθνικές εκλογές». Αναφέρθηκε ειδικότερα στον πρωτογενή τομέα στην περιοχή και τους αγρότες που δεν έχουν αποζημιωθεί. Τον κόσμο στη Β. Εύβοια που δεν αποζημιώθηκε για να φτιάξει το σπίτι του που κάηκε.

Η κα Φρυγανιώτη αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Εύβοια «ο Πρόεδρος μας, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί δημόσια και στο Συνέδριο και στη ΔΕΘ. Θεωρούμε τη μικρομεσαία επιχείρηση άξονα της οικονομίας της Χώρας μας. Ιδιαίτερα στην επαρχία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σκεφθείτε να κλείσουν όλα αυτά τα μαγαζάκια. Αυτόματα μιλάμε για ερημοποίηση. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην επαρχία. Ήδη οι νέοι έχουν φύγει. Όσα παιδιά φεύγουν για να σπουδάσουν δε γυρίζουν πίσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι να τους κρατήσει εδώ.»

Σε ότι αφορά τη στήριξη από πλευράς της Κυβέρνησης της Ν.Δ, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω κρίσεων που πέρασε η Χώρα τα τελευταία χρόνια, η κα Φρυγανιώτη επεσήμανε ότι στηρίχτηκαν οριακά οι επιχειρηματίες «οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πήραν την επιστρεπτέα με τα χρήματα αυτά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πληρώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα και κάποιες επιταγές οι οποίες φύγαν πιο πίσω και στην πορεία έπρεπε να πληρωθούν, είχαν σφραγίσει τα μαγαζιά. Ήταν μία οριακή στήριξη.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΒΑΝΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαϊ 2023 11:38

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr