Τελευταία Νέα

Στήριγμα της η λατρεμένη μαμά της!

Το μεγαλύτερο στοίχημα στη ζωή είναι να έχεις δίπλα σου σε κάθε επιλογή σου, τους γονείς σου. Και αυτό η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Έλενα Βάκα για το δήμο Χαλκιδέων Κωνσταντίνα Σταθοπουλου το ξέρει καλά. Διότι πάντα οι γονείς γίνονταν και γίνονται συνοδοιπόροι στα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της. Δίπλα της στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, μέσα από τα οποία η κα Σταθοπούλου έγινε ακόμα πιο δυνατη, όπως συμβαίνει με όλες εκείνες τις γυναίκες επιχειρηματίες, γυναίκες καριέρας που τα καταφέρνουν σε όλα. Από τη μητρότητα μέχρι την επιχειρηματικότητα. Και η Κωνσταντίνα Σταθοπούλου πήρε πολύ γερές βάσεις από τον πατέρα της Γιάννη και τη μητέρα της Χριστίνα.

Οι δύο γυναίκες είναι περισσότερο φίλες μεταξύ τους παρά μάνα και κόρη. Και είναι τυχερή γιατί έχει μία μητέρα πολύ δυναμική που της έχει μοιάσει σε όλα! Στον αγώνα για τις εκλογές η οικογένεια δίπλα της. Και βέβαια, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η Χριστίνα Σταθοπούλου θα καμαρώνει πάντα για την κόρη της, γιατί ήδη έχει δώσει δείγματα γραφής στην επιχείρηση.

Κι επειδή και ο δήμος μία επιχείρηση είναι, γνωρίζει ότι η κόρη της έρχεται με μία σειρά προτάσεων που έχει συζητήσει με την κα Βάκα για να δουλέψει από την επομένη των εκλογών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 06:29

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr