Τελευταία Νέα

Ο Πετσής σε ρόλο “συνηγόρου” του Κώστα Μπακογιάννη στο Δημοτικό Συμβούλιο – Τον έπιασε «αδιάβαστο» η Λίνα Ευσταθίου

Κατά την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας –Αιδηψού, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πετσής, πήρε το λόγο και ζήτησε να ενημερωθεί από το Προεδρείο για τους λόγους που ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης δεν παραβρίσκεται στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, όπως είχε ζητήσει με επιστολή του στη δήμαρχο την περ. Πέμπτη.

Ο κ. Πετσής, ισχυρίστηκε μάλιστα πως σκοπός της επίσκεψης του Περιφερειάρχη στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, ήταν η πρόθεση του να ενημερώσει για το Γεωπάρκο. Όπως απεδείχθη όμως στη συνέχεια, μάλλον δεν ήταν σωστά ενημερωμένος για το περιεχόμενο της επιστολής. Βιάστηκε μάλλον να ενημερώσει το Σώμα, ισχυριζόμενος ό,τι πρόθεση του Περιφερειάρχη ήταν να κάνει ενημέρωση για το Γεωπάρκο, για να κερδίσει προφανώς τις εντυπώσεις, με τη δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου να τον πιάνει «αδιάβαστο».

Όπως η ίδια ανέφερε για το περιεχόμενο της επιστολής του Περιφερειάρχη στην ίδια, πρόθεση του Κώστα Μπακογιάννη ήταν μία γενική ενημέρωση για όλα όσα κάνει η Περιφέρεια στην περιοχή, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα το Γεωπάρκο. Απάντησε όπως είπε η κα Ευσταθίου, στον κ. Μπακογιάννη να δρομολογήσουν μία ειδική συνεδρίαση για να κάνει ο Περιφερειάρχης αυτή την ενημέρωση.

«Μάλλον δεν υπήρξε μία ενημέρωση όπως θα έπρεπε από την πλευρά του φορέα ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας του Γεωπάρκου. Ο φορέας είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έπεσε στην αντίληψή μου αυτές τις μέρες, η πιθανότητα να επισκεφθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης» είπε ο κ. Πετσής και συνέχισε:

«Αναζήτησα να μάθω αν αυτό είναι αληθινό και μου μετέφεραν ότι σας έχει καταθέσει από την προηγούμενη εβδομάδα, μία επιστολή, στην οποία ζητά να παραστεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αυτό δηλαδή, έτσι ώστε να κάνει και αυτός μαζί μας τη συζήτηση για το τι σημαίνει Γεωπάρκο, τι κινδύνους ή όχι μπορεί να εγκυμονεί για την περιοχή και νομίζω πως όλοι θα το θέλαμε αυτό γιατί η γνώση είναι καλύτερη από την άγνοια. Είναι αλήθεια ότι έχετε δεχτεί επιστολή από τον κ.Μπακογιάννη;»

Με τη δήμαρχο να του απαντά: «Έχω δεχτεί επιστολή από τον κ. Μπακογιάννη για να παραβρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά καμία σχέση με το Γεωπάρκο. Η επιστολή δεν αναφέρεται καθόλου στο Γεωπάρκο. Πως σας έχει έρθει αυτό;»

Με τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Πετσή να λειτουργεί ως «άλλος σύμβουλος του Περιφερειάρχη» λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στη δήμαρχο:

«Εσείς γιατί λέτε ότι μας έστειλε την επιστολή, για να μας πει για τα Σύκα που θα πάμε να μαζέψουμε; Έγινε ολόκληρο θέμα και θα ερχόταν στο δημοτικό συμβούλιο να μας πει τα κάλαντα…Τότε θα του πω εγώ να είναι πιο ακριβής, την επόμενη φορά που θα συντάσσει επιστολές προς εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (ISTIAIA NEWS)

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 01:13

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr