bannernew6

Τελευταία Νέα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021.. από την Άλκηστη – Διανύουμε μία καλύτερη χρονιά

Τι λέει το Ωροσκόπιο για τη χρονιά που διανύουμε; Όλες οι απαντήσεις έρχονται από την Άλκηστη, διπλωματούχο αστρολόγο –μελλοντολόγο η οποία σε συνέντευξη της στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη διεμήνυσε ότι τα καλύτερα για όλους είναι μπροστά! Αναλυτικά οι προβλέψεις για το 2021 όπως τις παρουσίασε η Αλκηστις στην εκπομπή «Τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Επιμελείται η Αλκηστις..

Οι φίλοι μας οι ΤΟΞΟΤΕΣ κρατούν τη σκυτάλη της πρωτιάς αυτή τη χρονιά, αφού οι ευκαιρίες που θα δοθούν θα φέρουν νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα που θα ανοίξουν τους δρόμους της επιτυχίας. Ακολουθούν οι ΖΥΓΟΙ όπου οι αλλαγές θα είναι εφικτές σας. Μπορεί να αλλάξετε κατοικία, εργασία, να παντρευτείτε, ακόμα και να μεγαλώσετε τα μέλη της οικογένειά σας. Τρίτοι κατά σειρά οι φίλοι ΥΔΡΟΧΟΟΙ, όπου πολλά από τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν, αρκεί να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από ότι δεν σας ευχαριστεί και να αφεθείτε ώστε να οδηγηθείτε από το σύμπαν. ΟΙ ΚΡΙΟΙ 4οι μπορείτε να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον και στην προσέγγιση των στόχων σας, γιατί το 2020 κοπιάσατε και το αξίζετε.

Ακολουθούν οι ΔΙΔΥΜΟΙ 5οι που θα απογειώσετε τα σχέδια σας καλοί μου αφού η βοήθεια κι η υποστήριξη σας ακολουθούν κι ας μην το γνωρίζετε. Στην 6η θέση ακολουθούν οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ όπου η οικονομική επιτυχία θα σας ηρεμήσει ..τα έσοδα που θα έχετε είτε με τη μορφή επιστροφής, είτε με τη μορφή κερδών θα σας οδηγήσει παράλληλα με τις σωστές επιλογές, σε χαλάρωση.

Οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ ακολουθείτε 7οι έχοντας έναν άσσο στο μανίκι σας που θα οδηγήσει σε ανταμοιβή.. και μπορεί τα βήματα να είναι μικρά, όμως θα φέρουν κάτι μεγάλο! Οι ΙΧΘΕΙΣ στην 8η θέση εύνοιας, επιτυχημένοι στα προσωπικά, στα οικονομικά οφέλη ακόμα και στα κέρδη…Και μην αναρωτιέστε για την πρωτιά εύνοιας...αν σκεφτόσασταν με το μυαλό κι όχι με την φαντασία σίγουρα θα είχατε τη πρώτη θέση.

Στην 9η θέση οι ΤΑΥΡΟΙ.. Δε θα λείψουν ούτε η εύνοια ούτε τα οφέλη. Τα κίνητρα του Ουρανού του φιλοξενούμενου σας είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό εστιάστε εκεί που είναι αναγκαίο. Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ στην 10η θέση… η ένταση το άγχος κι η νευρικότητα πρέπει να παραμεριστούν, αυτά είναι κι η αιτία. Ξεκινήστε με ότι αφήσατε την περσινή χρόνια κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ στην 11η θέση, κρατώντας τα μπόσικα του Ταύρου που βάλλεται απ΄ τον Ουρανό κι όσα μύρια κακά κουβαλάει, θα κληθείτε να βάλετε στοίχημα και τότε θα δείτε τα πλεονεκτήματα σε επαγγελματικά και προσωπικά να ξεπερνούν τα προσδοκώμενα. Αν προσέξετε κ τις υποσχέσεις -παγίδες η χρόνια αυτή θα σας φέρει στη λίστα πρώτους.

Στην 12η θέση οι ΛΕΟΝΤΕΣ, με τον Κρόνο απέναντι φαίνεται πως έχει εκδοθεί απαγορευτικό για σας και τις σχέσεις-συνεργασίες. Παλέψτε με τη δύναμη σας κι αφήστε τα ρεκόρ! Αν έχετε σύμμαχο την εξυπνάδα σας σίγουρα θα είστε ευνοημένοι.

Ας δούμε αναλυτικά …

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια περάσατε δια πυρός και σιδήρου με τις συνεχόμενες συναντήσεις Κρόνου Πλουτωνα στον Αιγόκερω, τώρα καλείστε φίλοι μου όχι μόνο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, αλλά να μαζέψετε ότι απέμεινε και με το κεφάλι ψηλά να υποδεχτείτε την νέα χρονιά. Μια χρονιά που φαίνεται εν μέσω δυσκολιών να έχει και τα καλά της. Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποια πράγματα, να μαρκάρετε τις προτεραιότητές σας και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, φιλικές και μη.

Με τον Κρόνο στο κοινωνικό προφίλ- φιλικό σας τομέα και τον Ουρανό στον τομέα των αξιών, θα πρέπει να δείτε σε βάθος τι πρέπει να κρατήσετε και τι να αφήσετε. Τα τετράγωνα Κρόνου- Ουρανού 17 Φεβρουαριου,14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου θα σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε επιλογές και με την βοήθεια του Δια να ενεργοποιηθείτε βάζοντας στόχους από την αρχή, μέσα από νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.

Ο Ουρανός θα σας υποχρεώσει να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χειριστείτε με νέες τεχνικές την περιουσία και τα οφέλη σας. Στις 21 Δεκέμβριου που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στη καριέρα σας θα πρέπει να επανεξετάσετε θέματα συνεργασίας και ανταγωνισμού. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σας θα σας ωθήσει να αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 26 Μαίου,10 Ιουνίου,4 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας, θα ευνοήσουν τις δράσεις σας με τα ΜΜΕ.. τις εκδόσεις και τα ταξίδια.. Ήρθε η ώρα να κάνετε τα ταξίδια που στερηθήκατε και να ανοίξετε τα φτερά σας για άλλη γη κ άλλα μέρη! Αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική κ απελευθερωτική, αφού μέσα από αντισυμβατικές καταστάσεις θα βρείτε τη θέση που σας ανήκει δίχως να στερηθείτε τη χαρά και την ελεύθερη φύση σας!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα χρονιά απλώνεται μπροστά σας φίλοι Ταύροι, μια χρονιά τόσο διαφορετική μα πάνω στο ίδιο πάντα μοτίβο, δείχνοντάς σας έμμεσα τον δρόμο για την αλλαγή και την αυτοβελτίωση. Είναι μια χρονιά απαιτητική που θα χρειαστεί πολλές φορές να χαμηλώσετε τους τόνους και να οριοθετήσετε τις προσδοκίες σας για να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία. Εστιάστε στις αλλαγές μικρές η μεγάλες και προχωρήστε δυναμικά, άλλωστε η χρονιά αυτή, είναι χρονιά πρόκλησης για σας. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας οδηγείστε σε αλλαγές που δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε, άλλωστε το έχετε ήδη διαπιστώσει από την προηγούμενη χρονιά κι οι ανακατατάξεις που προκαλούνται θα επηρεάσουν βασικούς σημαντικούς τομείς της προσωπικής ζωής, της επαγγελματικής πορείας και της οικογένειας. Τους τρεις πρώτους μήνες καλό είναι να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και τον εαυτό σας για να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας που θα χρειαστεί στη πορεία να δώσει εξετάσεις για να κρατηθεί ψηλά.

Τα τετράγωνα Κρόνου- Ουρανού 17/2..14/6 και 24 Δεκεμβρίου όπως και το τετράγωνο Δία-Ουρανού στις 18/1ου δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα. Οι 3 από τις 4 εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τον οικονομικό σας τομέα και θα κληθείτε απ΄ οτι φαίνεται να λασκάρετε λίγο το σχοινί και την στενή σχέση που έχετε με την τσέπη σας, τις χρονικές εκείνες περιόδους που πραγματοποιούνται ..26/5..10/6..και 4/12..

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σας 19 Νοεμβρίου θα φέρει την προσωπική σας ζωή στο προσκήνιο και πρέπει να είστε έτοιμοι να δείτε καθαρά το ρόλο σας. Η υπέρμετρη συμπεριφορά θέλω να ξέρετε πως εδώ δεν έχει θέση, οριοθετήστε λοιπόν τις προσδοκίες σας και αν ειστε ανοιχτοί στην πρόκληση του Δια και της Αφροδίτης δεν αποκλείεται μετα τον Οκτώβρη να κάνετε το μεγάλο βήμα με το ταίρι σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή τη χρονιά αλλάζουν όλα Δίδυμοί μου.. κι όταν λέμε όλα εννοούμε την εμφάνιση, τις σχέσεις, τις πεποιθήσεις σας, τη στρατηγική σας, ακόμα και τον..βηματισμό σας στο μονοπάτι της ζωής!

Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην επιτρέψετε σε κανένα κ τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό σας. Βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης, σκέψης κι ανάλυσης που θα αφήσουν τις επιθυμίες σας να ολοκληρώσουν τα όνειρα σας. Άλλωστε με το Δία στον 9ο οίκο σας θα διευρύνετε τις γνώσεις σας.

θα ταξιδέψετε, θα αλλάξετε κίνητρα προόδου. Την περίοδο των γενεθλίων σας που ο Δίας θα κινείται για λίγο στην καριέρα σας πολύ κοντά με την έκλειψη στο ζώδιο σας, θα ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες. Ωστόσο τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού 18/2 και 15/6 και το τετράγωνο Δία-Ουρανού 18/1 είναι πιθανόν να αλλάξουν τη πορεία των πραγμάτων και να ενισχύσουν τις ανησυχίες σας.

Να είστε προσεχτικοί σε ότι αφορά τις σχέσεις και το περιβάλλον γιατί οι αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν ένταση μεγάλη και ψυχρότητα. Οι εκλείψεις στον άξονά σας στις 28/5..10/6..4/12..θα έχουν άμεση επίπτωση στα προσωπικά ζητήματα και τις συνεργασίες. Η Σεληνιακή έκλειψη 19 Νοεμβρίου θα επηρεάσει θέματα εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας, γι αυτό καλό είναι να κλείσετε αυτού του είδους εκκρεμότητες πριν σας κοστίσουν ψυχικά.

Βελτιώστε τις σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο την άνοιξη μια που τότε θα είστε πιο δημιουργικοί προσωπικά κ εργασιακά. Από τον Αύγουστο μπορείτε να δώσετε νότες χαράς στις σχέσεις σας μέσα στην οικογένεια, περάστε χρόνο μαζί τους, αφουγκραστείτε τους και νιώστε τους. Από τις αρχές Νοεμβρίου δώστε το προβάδισμα στην επαγγελματική σας ζωή. Βάλτε στη ζωή σας ότι την ομορφαίνει, κρατήστε την υγεία σας σαν φυλαχτό, αγκαλιάστε κάλους φίλους τεσταρισμένους και χαρείτε τη χρονιά αυτή που έρχεται με χαρά να απομακρύνει όσα σας στέρησε η προηγούμενη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2021 θα σηματοδοτήσει το πέρασμα σας στο επίπεδο μιας πιο βαθιάς αναζήτησης ξεσκεπάζοντας τις επιθυμίες τους πόθους και τις μεγάλες ανησυχίες σας για το μέλλον. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν αληθινά αν κι εσείς προτίθεστε να ενεργοποιήσετε μια ανεξάρτητη προσέγγιση των πραγμάτων. Καλείστε λοιπόν να δείτε κατάματα όσα σας φοβίζουν έξω από τη σφαίρα και το δίχτυ προστασίας της οικογένειας και να ξεκαθαρίσετε με ακρίβεια κι όχι κατά προσέγγιση τι είναι αυτό που σας κρατά έρμαιο των φόβων σας, εμποδίζοντας την πορεία της ζωής σας. Από τον Μάρτιο φαίνεται να φτιάχνει η διάθεση σας και για ένα μήνα θα είστε πιο κατασταλαγμένοι για να πορευτείτε προς την βελτίωση των εργασιακών θεμάτων κι οικονομικών αφού το πρώτο δίμηνο με τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού 18/2 και Δία-Ουρανού 18/1 θα είναι δύσκολο. Από τα μέσα Μαΐου ο Δίας ο πλανήτης της τύχης απ΄τους Ιχθείς(για λίγο) ανεβάζει τη διάθεση σας κατακόρυφα και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα και κουλτούρες.

Με τον Κρόνο και τον Δία (στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς) στον Υδροχόο θα αποτινάξετε από πάνω σας τις πληγές της ψυχής.. παράλληλα όμως θα αποτινάξετε και τις τσέπες σας, γι αυτό προσοχή στα έξοδα και την φυσική σας κατάσταση που θα χρειαστεί τη συμβολή σας αφού για να κρατηθεί καλή η υγεία σας πρέπει να υιοθετήσετε την καλή διατροφή. Οι εκλείψεις 28/5..10/6..4/12 είναι παρασκηνιακές κι οφείλετε να είστε προσεκτικοί ως προς την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων. Η Σεληνιακή έκλειψη 19/11 είναι καθοριστική για να κλείσετε ζητήματα προσωπικά και φιλίας ώστε το τέλος της χρονιάς να σας βρει έχοντας στη ζωή σας μόνο ότι αξίζει να κρατήσετε. Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι για τις αλλαγές, σε κάθε περίπτωση φίλοι μου θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος για να έχετε δείγματα.

ΛΕΩΝ

Το 2021 θα είναι μια καθοριστική χρονιά για σας Λέοντές μου σε ότι αφορά τις σχέσεις τις συνεργασίες και την καριέρα σας. Ο Κρόνος κι η νέα του θέση από την αρχή της χρονιάς απέναντί σας θα είναι σε μια συνεχή διαμάχη με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Τα ξεκαθαρίσματα κι οι αναθεωρήσεις θα πρωταγωνιστήσουν αφού έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσετε τι θα αφήσετε πίσω και μακριά σας και τι θα κρατήσετε. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας που ευτυχώς για σας θα βρίσκεται κοντά στον αυστηρό Κρόνο θα αντισταθμίζει τις δυσκολίες, θα σας βγάλει από τις φοβίες σας, κάνοντας σας λαμπερούς και έτοιμους να χαράξετε τη δική σας πορεία με γνώμονα τις επιθυμίες σας.

Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας από τα τέλη Ιουλίου αλλάζοντας τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής και το στάτους σας ώστε να προχωρήσετε και σε συμφέρουσες συναλλαγές στον επαγ/κο τομέα. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης την ίδια περίοδο θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σας μαζί με την Αφροδίτη δίνοντας δύναμη και ζωντάνια να αντιμετωπίστε τις οποίες κακοτοπιές υπάρξουν, προσδίδοντας σας παράλληλα το σεξ απιλ που είχατε για λίγο χάσει. Δεδομένο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσετε και θα μαγνητίσετε το περιβάλλον σας. Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Διδύμων-Τοξότη 28/5..10/6..4/12 θα επηρεάσουν αρκετά την προσωπική σας ζωή. Η Σεληνιακή έκλειψη 19/11 θα στρέψει το ενδιαφέρον στο σπίτι και την οικογένεια. Αρκετές φαίνεται πως θα είναι οι δονήσεις που θα σας οδηγήσουν να βγάλετε δύσκολα συμπεράσματα για να εξελιχθείτε, ωστόσο είναι απαραίτητο.. όπως κι απαραίτητο είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας γιατί εύκολα μπορεί μια κίνηση να δυναμιτίσει το κλίμα. Η χρονιά κλείνει γεμάτη υποσχέσεις, διατηρήστε την δυναμικότητά σας και συνεχίστε την καλή δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι Παρθένοι η νέα χρονιά είναι γεγονός έφτασε, μέσα από ένα ομιχλώδες τοπίο που χρειάζεται την δική σας συμμετοχή και βοήθεια για να είναι ευδιάκριτες οι προθέσεις της. Στόχοι και επιδιώξεις καριέρα και οικογένεια, θα είναι οι προτεραιότητες σας για το 2021 και κεί είναι που πρέπει να προσέξετε επιλέγοντας το καλύτερο για σας και κείνους που είναι δίπλα σας. Θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκράτηση και έλεγχος για να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας αντιδράσεις που φορές μπορεί και να ξεπερνούν τα όρια. Δείξτε προσοχή το πρώτο δίμηνο του χρόνου σε θέματα εργασιακά και στα μέσα Ιουνίου όταν το τετράγωνο Δια -Ουρανού (18/1) κα τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού (18/2 και 5/6) αυξήσουν την ένταση.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν 28/5..10/6..4/12 σας αφορούν και μάλιστα αρκετά, τόσο σε θέματα προσωπικά όσο κ οικογενειακά. Υπάρχει και μια έκλειψη Σεληνιακή που θα βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να ολοκληρώσετε ένα κύκλο σπουδών είτε να εξελίξετε μια συγγραφική ενότητα. Αυτή τη χρονιά καλείστε να δείτε πιο σοβαρά τον τομέα των αισθηματικών δίνοντας περισσότερα στους ανθρώπους που σας δείχνουν αγάπη και έχετε πνευματικό δέσιμο μαζί τους. Ο Κρόνος κι ο Δίας από τον Υδροχόο δίνουν τον ρυθμό αυτή την χρονιά.. η παρουσία του Δία για λίγο στους Ιχθείς θα φέρει ενθουσιασμό, θα βοηθήσει να ανανεωθείτε, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Με την στενή επαφή των δυο αυτών πλανητών ωστόσο δεν αποκλείεται να νιώσετε κάποια πίεση στην καθημερινότητά σας. Όλα είναι στο δικό σας χέρι να κρατήσετε την ισορροπία της ζυγαριάς σας δίχως να γείρει.. διατηρήστε την δυναμικότητά σας ,αγγίξτε ρεαλιστικά το όνειρο και δεν θα χάσετε!

ΖΥΓΟΣ

Η νέα χρονιά έρχεται γεμάτη ελπίδες κι υποσχέσεις σηματοδοτώντας μια νέα πορεία που θα σας απαλλάξει από τα εμπόδια κι ευθύνες που έχουν λειτουργήσει επιβαρυντικά και περιοριστικά τον προηγούμενο χρόνο. Το 2021 φίλοι μου θα είναι γενναιόδωρο, θα βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επικεντρωθείτε στο πως να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ασφαλή και σταθερή, αυτή η χρονιά θα είναι μια χρονιά που θα φλερτάρετε περισσότερο, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε αρκετά εκτός των άλλων.

Άλλωστε ο Δίας από τον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες στις νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Οι εκλείψεις 26/5..10/6..4/12 θα βοηθήσουν να αλλάξετε τα πιστεύω σας αλλάζοντας τον τρόπο ζωής, ίσως κάποιοι μάλιστα να ξεκινήσετε σπουδές που είχατε παρατήσει, ένα μεταπτυχιακό πχ.. Αν δεν νιώθετε ικανοποιημένοι στο χώρο εργασίας από 14/5 ως28/7 που ο Δίας θα κινείται στους Ιχθείς θα μπορέσετε να αναζητήσετε κατι πιο δημιουργικό, κατι που να σας εκφράζει.

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον 8ο οίκο σας, θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις για ότι αποφεύγετε. Κάτω από την επιρροή της ίσως αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και τερματίστε μια σχέση αλλά και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο καλά τα πράγματα και να απαλλαγείτε από τα χρέη ακόμα και προηγούμενων χρόνων. Άρης στον Καρκίνο τέλος Απρίλιου ως αρχές Ιουνίου δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρότητα, το διάστημα αυτό οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες γι αυτό αποφύγετε τριβές κι αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά θέματα. Από τα μέσα Αυγούστου ως μέσα Σεπτέμβριου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας μπορείτε να δείξετε τη τρυφερή σας πλευρά στο ταίρι σας. Από τις 21 Δεκεμβρίου που αναδρομει θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας ώστε η χρονιά να κλείσει ήρεμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2021 αγαπητοί μου Σκορπιοί είναι μια χρονιά που έρχεται για να σας δείξει τους λεπτούς χειρισμούς με τους οποίους θα πρέπει να κινηθείτε στη διάρκεια του, όταν οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές περάσουν από τη δύνη του Ουρανού. Δεν αποκλείεται με τον Αρη στο Ταύρο το πρώτο δίμηνο της χρονιάς να συμβούν πράγματα που θα προκαλέσουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις. Ο Ουρανός που βρίσκεται κι αυτός στον Ταύρο επιδρά στην ψυχολογία σας γι αυτό πρέπει να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας σε περίπτωση που οι εξελίξεις δεν είναι οι αναμενόμενες. Οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις θα είναι ραγδαίες. Το τετράγωνο Δία-Ουρανού 18/1 και τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού 18/2 και 15/6 αυξάνουν την ένταση.

Το πιο σημαντικό όμως μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι θα γίνεται πιο δυνατοί, λιγότερο τρωτοί και πάνω απ΄ όλα γνώστες αφού έτσι θα γίνετε ανεξάρτητοι και λιγότερο επιρρεπείς σε συναισθηματικές εξάρσεις. Δίας και Κρόνος μέσα στον 4ο οίκο σας, εκτός από δύσκολοι επισκέπτες θα είναι και καλοί σύμμαχοι αν θελήσετε να επεκτείνετε ή να δημιουργήσετε μια νέα οικογένεια. Καταλυτικό ρόλο αυτή τη χρονιά θα παίξουν κι οι εκλείψεις στον Τοξότη 26/5 και 4/12 που κατά την πραγματοποίησή τους θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Στην έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου στους Διδύμους θα ξεκαθαρίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κρατώντας δίπλα σας όσους αξίζουν. Οι σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο με την έκλειψη στις 19/11 στον Ταύρο κατεβάζοντας ρολά σε σχέσεις κ συνεργασίες που σας πνίγουν, δημιουργώντας παράλληλα καλές προϋποθέσεις για ανοίγματα και νέες υποσχόμενες σχέσεις. Αυτή η χρονιά θα είναι σκληρή μα θα μπορέσει να περπατήσει, άλλωστε εσείς είστε σκληρότεροι από κείνη!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα χρονιά έρχεται για να σας αλλάξει ολοκληρωτικά φίλοι Τοξότες τόσο σε θέματα εργασιακά, υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων, πολύ περισσότερο στις οικογενειακές επαφές. Ο τρόπος σκέψης, η επικοινωνία, είναι βασικά στοιχεία που θα δώσουν στην καθημερινότητά σας αυτό το κάτι που λείπει. Ο Κρόνος κι ο Δίας από τον Υδροχόο θα σας ωθήσουν σε νέες αναζητήσεις υψώνοντας παράλληλα κάγκελα προστασίας αναγκάζοντας σας έτσι να αναθεωρήσετε για πολλά που στην πορεία θα βοηθήσουν να προχωρήστε πιο δυνατοί και να εξελιχθείτε όπως επιθυμείτε. Βέβαια εσείς σαν λάτρεις της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε, όταν όμως αυτό αγγίζει την υγεία σας νομίζω πως λίγο νερό στο κρασί σας δεν θα βλάψει.

Άλλωστε το να μάθετε να μην υποκύπτετε σε διατροφικούς πειρασμούς και να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας δεν είναι δύσκολο. Έκτος από τα τετράγωνα Κρόνου Ουρανού που θα βοηθήσουν στην αλλαγή σας, έχουμε και τρεις εκλείψεις 26/5..10/6..4/12 που σας αφορούν προσωπικά αφού γίνονται στις σχέσεις και τον εαυτό σας. Έφτασε η ώρα να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και μέσα από την κινητοποίηση της αλλαγής να εδραιώσετε τον εαυτό σας. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν κατά την πραγματοποίηση τους θα σας δείξουν τα τρωτά σημεία της αισθηματικής ζωής και της εργασίας όπου θα κληθείτε και να διορθώσετε. Η αισθηματική σας ζωή είναι αλήθεια πως αυτή τη χρονιά περνάει ένα διάστημα μεταβατικά μεγάλο. Θα χρειαστεί κόπος να κρατήσετε τη σχέση σας ιδιαίτερα αν είναι πρόσφατη.

Αφιερώστε χρόνο στη καριέρα σας, προβάλλετε τη δουλειά σας μέσα από νέες και πιο θετικές συνεργασίες που προϋποθέτουν καλύτερες αποδώσεις μέσα από την τεχνολογία. Στις 19/11 με την Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα πάρετε ανάσες, ίσως κάποιοι να βάλετε ένα τέλος σε συνεργασίες τοξικές. Άλλωστε ο κυβερνήτης σας Δίας που πάντα φέρνει τύχη, θα κάνει ιδανική τη χρονιά αύτη ανοίγοντας τους ορίζοντες στη μάθηση και την επέκταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετα από 3 χρόνια περιορισμών κι ευθυνών στο ζώδιό σας φίλοι Αιγόκεροι μπορείτε πλέον να πείτε πως αισθάνεστε ελεύθεροι. Ανακουφισμένοι με τον Κρόνο να έχει φύγει απ το ζώδιο σας, σας δίνετε η ευκαιρία να δρομολογήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας βρίσκεται στον Υδροχόο, όχι τόσο μακριά σας για να ησυχάστε τελείως αφού εκεί είναι ο τομέας των οικονομικών σας και πρέπει να δείξετε συνέπεια. Ωστόσο, παρέα με τον Δία τα πράγματα γίνονται καλυτέρα αφού η εύνοια του θα είναι μεγάλη. Επειδή η αίσθηση της σπάταλης θα είναι εμφανής λόγω του Δία και της απομάκρυνσης του Κρόνου, καλό θα είναι να είστε συγκρατημένοι και φειδωλοί στα περιττά έξοδα και ρίσκα που πιθανόν κάνετε το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και στα μέσα Ιουνίου.

Το τετράγωνο Δία Ουρανού 18/1 και τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού 18/2 κ 15/6 είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε απώλειες. Στον δρόμο της ελευθερίας κι ανεξαρτησίας που ακολουθείτε σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι τρείς εκλείψεις 26/5..10/5..4/12..που επηρεάζουν την φυσική σας κατάσταση και καθημερινότητά σας. Αυτές τις περιόδους θα θελήσετε να αποδεσμευτείτε από ότι άχρηστο και γκρίζο σκιάζει τις επιθυμίες σας. Η έκλειψη στις 19/11 θα σας ωθήσει στην πρωτιά, την δημιουργικότητα. Ίσως σε κάποιους να φέρει κι ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Την ίδια περίοδο αναδρομει η Αφροδίτη βάζοντας σας στη διαδικασία να επανεξετάσετε μια σχέση παίρνοντας ακόμα και την απόφαση επίσημης δέσμευσης, καλό βέβαια είναι να μην οριστικοποιήσετε τίποτα πριν ορθοδρομήσει. Ο Ουρανός αν κι απρόβλεπτος θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε αμείωτη την δημιουργικότητά σας και να πετύχετε. Γενικότερα το 2021 μια χρονιά μεταμόρφωσης, μετάβασης και αποκατάστασης. Για να μπορέσετε να διαβείτε τα τρία αυτά στάδια πρέπει να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας, τι ακριβώς θέλετε να φέρει τούτη η χρονιά. Ανέμους.. θύελλες η νηνεμία;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι Υδροχόοι.. η νέα χρονιά έφτασε και μαζί της φέρνει και μουσαφιρέους στο σπιτικό σας! Δίας και Κρόνος στο προσκήνιο μετα από 60 χρόνια κι η συνοδό τους στο ξεκίνημα της υπόσχεται πολλες και θετικές αλλαγές. Αλλαγές που αν δεν έχουν σύνεση θα είναι μετέωρες. Αυτή τη χρονιά είμαι σίγουρη πως θα την θυμάστε για πάντα αφού οι αλλαγές θα είναι τόσες που δεν θα προλαβαίνετε να τις ολοκληρώσετε. Καθ΄όλη τη διάρκεια του 2021 ο Κρόνος θα τετραγωνίσει τον Ουρανό τρεις φορές 18/2..15/6..24/12..και θα πρέπει να βάλετε όρια στις οικογενειακές σχέσεις. Ο Δίας(τύχη)είναι με το μέρος σας αναμφισβήτητα και οι ευκαιρίες που θα φέρει θα είναι πολλές και σεις πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Θα πρέπει όμως να φανείτε λιγότερο εγωιστές και να φερθείτε όπως θα θέλατε να σας φερθούν οι άλλοι για να μπορέσετε να δεχτείτε αυτή την νέα πραγματικότητα. Δεν θα λείψουν οι άνθρωποι που πάντα θα στέκονται διπλά σας, δεν θα λείψουν όμως και οι δυσκολίες, οι αντιξοότητες κι οι καθυστερήσεις. Το ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας δεν σημαίνει πως έχετε τα πάντα! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποτινάξετε το παρελθόν κι ότι σας κρατάει πίσω, ανοίγοντας τους ορίζοντές σας στα επαγγελματικά και τις σπουδές. Όσο για την ερωτική σας ζωή βρίσκεστε σε μια περίοδο επαναξιολόγησης και πρέπει να πάρετε αποστάσεις από σχέσεις δύσβατες και να ακολουθήσετε πειραματικά στην αρχή σχέσεις που υπόσχονται κάποια εξέλιξη.

Οι εκλείψεις 26/5 10/6 και 4/12 επικεντρώνουν την προσοχή σας στα προσωπικά ζητήματα. Φροντίστε να έχετε λογικά επιχειρήματα και μην εμπιστευτείτε γνωριμίες που από την αρχή δείχνουν πλουσιοπάροχες. Το 2021 προμηνύεται έντονο και διαφορετικό, ξεκαθαρίστε με όσα μέσα σας σας κρατούν σε απόσταση και οροθετηθείτε απέναντι στους άλλους γιατί αυτό θα είναι καταλυτικό στην περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΣ

Το 2021 φίλοι ιχθεις είναι μια χρονιά κάπως βαριά για σας τους οπαδούς του ονείρου και της φαντασίας, δεν αφήνει περιθώρια να σας συνεπάρει το όνειρο, παράλληλα είναι και μια χρονιά κάθαρσης και προετοιμασίας. Καλείστε να σηκώσετε τα μανίκια, να μαζέψετε τα σπασμένα και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ξανά απ την αρχή. Βέβαια για να μπορέσετε να τα καταφέρετε θα πρέπει να καταλάβετε πως όλα έχουν αλλάξει και για να προχωρήσετε μπροστά χεριάζετε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Άλλωστε αυτή η επίδειξη δυνάμεων με τα τρία τετράγωνα μεταξύ Κρόνου Ουρανού από το ζώδιό σας (18/2 15/6 24/12)εκεί οδηγεί. Στόχος αυτής της επαναλαμβανόμενης διαδικασίας είναι να ξεπεράσετε τη θλίψη για το παρελθόν και το φόβο για όσα θα ρθουν μελλοντικά.

Οι φόβοι σας ενισχύονται το πρώτο δίμηνο της χρονιάς με το τετράγωνο του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Δια σε δυσμενή με τον Ουρανό. Ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας σχεδόν όλη τη χρονιά μα πολύ περισσότερο όταν ο Δίας περάσει για λίγο από το ζώδιό σας(14/5-28/7) Αυτός ο πλανήτης θα είναι ο φύλακας άγγελός σας μέσα σ΄ αυτη τη θολούρα που προκαλεί ο Ποσειδώνας κι οι εκλείψεις.

Μέσα στη χρονιά έχουμε 4 εκλείψεις δυο στον Τοξότη 26/5 και 4/12 στον οίκο καριέρας σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να αναγνωριστείτε ή αλλάξετε πορεία για το καλό σας, σ΄ αυτό συμβάλλει κι η έκλειψη στις 19/5 στον Ταύρο ώστε να ακουστεί η φωνή σας, να ανοίξουν οι ορίζοντές σας και η δεξιότητες σας να αναδειχτούν δυναμικά. Στις 10/6 με την έκλειψη στους Διδύμους μέσα στο σπίτι και την οικογένεια θα έρθουν μετακομίσεις μετακινήσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε την δική σας οικογένεια. Ο Κρόνος φαίνεται να βαραίνει την ψυχολογία σας όμως αυτό θα αποδειχτεί σωτήριο γιατί μέσα από την ενδοσκόπηση θα μπορέσετε να διακρίνετε που χρειάζεται να εντρυφήσετε για να πάτε μπροστά!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΙΣ...

ΜΕΡΟΣ Α

 ΜΕΡΟΣ Β

 

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα alkhstis.gr

Τηλ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 13:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr