Τελευταία Νέα

Συνεχίζει τις εξετάσεις πρόληψης η Αντιδήμαρχος Υγείας Αφένδρα Σοφία με το «Βοήθεια στο Σπίτι» στη Δ.Ε Μεσσαπίων

Δεν ξεφεύγει από το στόχο της η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων Αφένδρα Σοφία! Τρέχει όλη μέρα σα γιατρός ανάμεσα στα Περιφερειακά Ιατρεία, το Κέντρο Υγείας των Ψαχνών και το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο ρόλος της και η προσφορά της στην τοπική κοινωνία σημαντικός. Φροντίζει πάντα για την υγεία των δημοτών ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του δήμου.

Στο πλευρό της εκτός από το Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά και οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι». Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησαν να κάνουν προληπτικές εξετάσεις στους δημότες της Δ.Ε Διρφύων. Βρήκαν ανταπόκριση από τον κόσμο που αγκάλιασε την πρωτοβουλία της κας Σοφία. Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στη συγκεκριμένη Δ.Ε και σταμάτησε η δράση λόγω του Covid 19. Η κατάσταση τώρα τους επιτρέπει να επανέλθουν. Αυτή τη φορά στην Δ.Ε Μεσσαπίων.

«Μετά από τη Δημοτική Ενότητα Διρφύων επανερχόμαστε και συνεχίζουμε σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μεσσαπίων. Θα ξεκινήσουμε από τις Μαρκάτες την Τετάρτη. Θα πάμε πρώτα στα πιο μακρινά χωριά, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδημότες μας να εξετασθούν για πίεση, οξυγόνο ,ζάχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια. Παράλληλα, θα γίνεται και καρδιογράφημα» δήλωσε στο eviakosmos.gr η κα Αφένδρα και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μας ανθρώπους στο δήμο, τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που συνδράμουν ουσιαστικά σε όλη αυτή την προσπάθεια. Καθημερινά θα πρέπει να επισημάνω ότι υπερβάλλουν «εαυτόν». Έκτος της δουλειάς τους στο δήμο, από την αρχή της πανδημίας, οι εργαζόμενοι που στηρίζουν το κομμάτι της υγείας, μπήκαν μπροστά, αρωγοί στην όλη προσπάθεια και στη διενέργεια των rapid tests.Στο πλευρό μας και ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος πάντα συναινεί στις προτάσεις μας και μας στηρίζει.»

Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Έτσι, επιβεβαιώνεται και η αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων. Αναμένονται δε πολύ περισσότερες το επόμενο διάστημα στον τομέα της υγείας, από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

Την Τετάρτη η γιατρός με τους νοσηλευτές του «Βοήθεια στο Σπίτι» θα βρίσκονται στις Μαρκάτες στο πρώην δημοτικό σχολείο από τις 9:30 με 11:30 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους και τυχόν φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 14:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr