100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Θα δυσκολευτεί για το νέο που «ευαγγελίζεται» ο Νίκος Μπαράκος με 10 «παλιούς» και 5 «φρέσκους»…

Οι εκλογές μπορεί να τον έφεραν στο δημαρχιακό θώκο το Νίκο Μπαράκο στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου αλλά όπως όλα δείχνουν θα δυσκολευτεί πολύ να εφαρμόσει αυτό που ο ίδιος «ευαγγελίζεται» εδώ και χρόνια. Τη μεγάλη αλλαγή και το …νέο. Αφού στις εκλογές από τους 15 συμβούλους του οι 10 έρχονται από προηγούμενες θητείες και ελάχιστοι από αυτούς έχουν έργο και οι νέοι είναι μόνο 5.

Μένει να δούμε σε ποιους θα δώσει θέσεις κλειδιά και με ποια κριτήρια προκειμένου να καταφέρει να εφαρμόσει την πολιτική του δεδομένου ότι τα προεκλογικά γραμμάτια είναι πολλά και «ακριβοπληρωμένα» και αφενός να γλιτώσει το καπέλωμα που γίνεται μέχρι τώρα στον απερχόμενο δήμαρχο από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο που αξιώνει να γίνει και αναπληρωτής δημάρχου και αφετέρου να μην ταυτιστεί, γιατί κάπως έτσι θα τον βολεύει να διοικήσει καλύτερα.

Ο μέχρι παρατρεχάμενος αυτοδιοικητικός που είναι κολλημένος πάνω στον κ. Μπαράκο σαν βδέλλα, χωρίς έργο στην μέχρι τώρα πορεία του, προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις, αν και άσχετος και με αυτό, μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι, με το καθημερινό «παραμύθι» που πουλάει ως «ξερόλας» για όλα. Έχει άποψη για όλα, μόνο όταν τα διαβάζει από μέσα, αφού στην ουσία προδίδεται κάθε φορά που πάει να μιλήσει και αποκαλύπτεται «γυμνός ο βασιλιάς» σε επίπεδο γνώσεων.

Ωστόσο, ο Νίκος Μπαράκος θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ότι χρειάζεται και αυτούς για να μπορεί να ελίσσεται στα σοβαρά θέματα, αφήνοντας τους να εκτεθούν εκείνοι, αντί γι’ αυτόν. Είναι και αυτό μία μορφή παλαιοκομματικής αντίληψης που σήμερα όμως δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος πάρα μόνο σε ελάχιστες των περιπτώσεων.

Έχει όμως και αξιόλογους εκλεγμένους συμβούλους που δούλεψαν για το δήμο τα τελευταία χρόνια. Και ευελπιστεί στην όρεξη και στη θέληση με την οποία έρχονται 5 νέα πρόσωπα να κάνουν, το όνειρό του για το δήμο πραγματικότητα. Άνθρωποι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κάνουν εκπτώσεις…Και που μάλλον θα δυσκολευτούν και με κάποιους από τους παλιούς, εκείνους που έχουν διακοσμητικό ρόλο στο συμβούλιο.

Το δυνατό του χαρτί που έχει να δείξει αρκετό και ουσιαστικό έργο, με ότι καταπιάστηκε αυτά τα χρόνια παραμένει για την ώρα, ο Αντιδήμαρχος Κονιστρών και Κύμης, Κώστας Δημάς.

Σοβαρός και μετρημένος, σεβόμενος την ιεραρχία, κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο στις καρδιές του κόσμου, με έργο και όχι με λόγια του…αέρα! Παρόλο που κάποιος προσπαθεί καθημερινά να τον επισκιάσει με ποστ που αφορούν έργα της Κύμης που τα χρεώνει στο …νέο δήμαρχο αν και γνωρίζει καλά ότι τα έχει τρέξει μαζί με τον αποτελεσματικό Αντιδήμαρχο, Κώστα Δημά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 02:09

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr