Τελευταία Νέα

Ακόμη μια κίνηση ανθρωπιάς από τον «Καλό Σαμαρείτη»

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων και της συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε.Εύβοιας) για την συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων & ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και ειδών πρώτης ανάγκης παιδικών ειδών, επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών όπου και παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη.

 Ο διευθυντής του καταστήματος κ.Γιώργος Μακρής υποδέχθηκε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου π.Τιμόθεο Μπαϊμπάκη,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Μιχάλη Θαλάσση αντιπρόεδρο,συνοδευόμενο από την σύζυγο του κ.Γεωργία Θαλάσση,τον κ.Λάμπρο Σοφιάδη,την κ.Γλυκερία Μπουραντά και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Συλλόγου κ.Πάνου Καραμούζη.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Αργύρης Δημήτρης υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ για αυτή την συνεργασία αλλά και την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

 Στη συνέχεια ο Διευθυντής αφού ευχαρίστησε και αυτός τον π.Τιμόθεο Μπαϊμπάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ για την δραστηριότητα αυτή και προσφορά αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Αργύρη έκανε μια μικρή ξενάγηση στους χώρους του καταστήματος,το οποίο αποτελεί πρότυπο, οδήγησε όλους στο χώρο που φιλοξενούνται οι μητέρες με τα βρέφη τους, στις οποίες προσφέρθηκαν παιδικές τροφές, παιχνίδια, παραμύθια, ενδύματα κλπ.

 Τέλος στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος η ορχήστρα της φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ.Πέτρου Πρόκου προσέφερε ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα το οποίο ενθουσίασε το προσωπικό και τις φιλοξενούμενες του καταστήματος και δημιούργησε ένα εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.

 Μετά την λήξη ο Πρόεδρος του Συλλόγου π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης ευχήθηκε η γέννηση του Θεανθρώπου που θα εορτάσουμε σε λίγο διάστημα, να οδηγήσει τα βρέφη που φιλοξενούνται με τις μητέρες τους στο κατάστημα, να οδηγηθούν στις εστίες τους και στη χαρά της ελεύθερης διαβίωσης ,χωρίς βία και με περισσότερη ανθρωπιά.

45 1

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 12:10

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr