Τελευταία Νέα

Στην αιμοδοσία των δύο Συλλόγων στο Αυλωνάρι συγκεντρώθηκαν 73 φιάλες αίματος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Οριού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου. Αιμοδότησαν 73 εθελοντές αιμοδότες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοταξίου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στο Αυλωνάρι. Οι διοργανωτές δήλωσαν ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Αυλωναρίου αναφέρει:

«Αν μη τι άλλο οφείλουμε ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σε όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου και του Εξωραιστικου Πολιτιστικού Συλλόγου Όριού, τηρώντας παράλληλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Σε όλους τους αιμοδότες που έθεσαν προτεραιότητα και έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους.Τον Δήμο Κύμης Αλιβεριου και τους υπευθύνους του για τη φιλοξενία και χρήση της ανακαινισμένης αίθουσας στο εργοτάξιο του Αυλωναρίου.

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Χαλκίδας για την κάλυψη της αιμοδοσίας μέσα από μεγάλη προσπάθεια και εμψύχωση. Στις δύσκολες τούτες μέρες η συνεργασία με γνώμονα το κοινό καλό αποφέρει άμεσα εποικοδομητικά αποτελέσματα. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει την κανονικότητα σύντομα στις ζωές μας.»

 avlaim9

avlaim3

avlaim1

avlaim2

avlaim4

avlaim5

avlaim6

avlaim7

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 19:14

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr