Τελευταία Νέα

Τον εμπιστεύεται…

Από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται στην έρευνα η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είναι ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας από τις Αμέλαντες της Εύβοιας. Ένας αστυνομικός με ήθος και σοβαρότητα. Η καταξίωση του στην Αστυνομία τον έφερε δικαίως στις πρώτες θέσεις έχοντας υπηρετήσει ως αξιωματικός κυρίως σε μάχιμες αλλά και επιτελικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των οποίων, στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών , στην Κρατική Ασφάλεια της ΓΑΔΑ, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και Επιμόρφωσης, στην υπηρεσία ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων και ως ανώτατος αξιωματικός, στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ως Διευθυντής και στη Γενική Διεύθυνση Επισήμων Προσώπων ως Γενικός Διευθυντής.

Μπορεί ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί γιατί είναι σημαντική η παρουσία του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή παρείχε επίσης σημαντικές πληροφορίες τόσο για τις έρευνες που αφορούσαν την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου από τον Τύρναβο όσο και για τον συντοπίτη μας από το Παρθένι Αλιβερίου, τον 90χρονο που αγνοείται περίπου εδώ και ένα μήνα.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενός αξιόλογου ανθρώπου με ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, από τον Επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο που τον κατεβάζει υποψήφιο Βουλευτή στην Εύβοια στις επερχόμενες εκλογές, ως το πιο δυνατό του χαρτί για την εκλογή Βουλευτή του κόμματος στο Νομό, έγινε σίγουρά με κριτήριο την μέχρι τώρα λαμπρή πορεία που έχει διαγράψει στην καριέρα του.

Άνθρωπος που αν εκλεγεί βουλευτής μπορεί να σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων με στόχο και σκοπό να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την πατρίδα του, την Εύβοια.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 12:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr