Τελευταία Νέα

Η Ρόγκα ενημέρωσε στο Επιμελητήριο για το Insuler - Έτοιμη η Εύβοια να υποδεχτεί τις αποστολές

Για τον Οργανισμό Insuler, ο οποίος σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Ελληνικών Νήσων αφενός συμμετέχουν δυναμικά στα ευρωπαϊκά φόρα όπου συζητούνται θέματα νησιωτικότητας και αφετέρου επιχειρούν να προωθήσουν πολιτικές που να συνάδουν με τις αυξημένες ανάγκες των νησιών του Αιγαίου μίλησε στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου  η επιμελητηριακός σύμβουλος Βάσω Ρόγκα.

Η Εύβοια ετοιμάζεται να υποδεχτεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη το Insuler με το Επιμελητήριο Εύβοιας να έχει την αποκλειστική ευθύνη αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Την ίδεά και τον συντονισμό των εργασίων έχει η Μάχη Κολούτσου η οποια όμως για λόγους υγείας απουσίαζε απο το συμβούλιο και έτσι εκανε την ενημέρωση η κα Ρόγκα που είναι στην Επιτροπή του Επιμελητηρίου για τη διοργάνωση του Insuler. Στην Επιτροπή συμμετέχουν ακόμη ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος και ο επιμελητηριακός σύμβουλος Γιάννης Γεροντίτης.

Αποστολές από όλο τον κόσμο θα παραβρεθούν στη συνεδρίαση που θα γίνει σε ξενοδοχείο της Ερέτριας. 

Καθοριστικής σημασίας το συνέδριο στο Νομό μας και η επιτυχία του θα σημάνει πολλά για τους ανθρώπους που θα φροντίσουν για την άρτια διοργάνωση του. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 08:25

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr