Τελευταία Νέα

Ο Γιάννης Πιλάτης πέτυχε έσοδα ύψους 1.000.000€ στο Δήμο σε συμφωνία με τη ΔΕΗ

Το ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει σίγουρα στην περίπτωση του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Γιάννη Πιλάτη οι οποίος ως γνωστό όλα αυτά τα χρόνια νοικοκύρεψε το δήμο, λύνοντας χρόνια προβλήματα είτε με τους εργαζόμενους είτε με επαγγελματίες, είτε θέματα που αφορούσαν απλούς δημότες. Δεν εξελέγη τυχαία πρώτος των πρώτων στο δήμο το 2019.

Λίγο πριν του στείλει το «ραβασάκι» αποπομπής του, ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, χωρίς ίχνος σεβασμού στο πρόσωπο του για τη μέχρι τώρα συνεργασία, ο κ. Πιλάτης αν και είχε ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, παρέμενε για να φέρει εις πέρας μερικά οικονομικά πολύ σημαντικά θέματα για το δήμο.

Έτσι, ο κ. Πιλάτης, ήρθε σε συμφωνία με τη ΔΕΗ Α.Ε σε ότι αφορούσε δημοτικά τέλη παρελθόντων ετών, υποθέσεις που εκκρεμούσαν για χρόνια στα δικαστήρια και κατάφερε να εξασφαλίσει 1.000.000€ για τα ταμεία του Δήμου. Ασκώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινή πίεση στη Νομική υπηρεσία της ΔΕΗ στη κεντρική υπηρεσία των Αθηνών και έχοντας παράλληλα άριστη σχέση με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αλιβερίου κ. Κοτρογιάννη.

Να σημειωθεί ότι τα δημοτικά τέλη αφορούσαν τα έτη από το 2014 που για τυπικούς λόγους τα αντίστοιχα ποσά κινδυνεύαν να χαθούν και να επιστραφούν. Ακόμη και τα εισπραχθέντα. Γεγονός που θα επέφερε τεράστια ζημιά και οπισθοδρόμησή στα οικονομικά του Δήμου.

Παράλληλα, ο κ. Πιλάτης είχε άψογη συνεργασία με το Δικηγόρο κ. Γανωτη. Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr, τους συνέβαλε την ώρα της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών που έγινε υπό την προεδρία του κ. Πιλάτη για το εν λόγω θέμα με τη συμμετοχή της Δημοτικής συμβούλου Ελένης Στουπή, της δικηγόρου Μαρίας Μπόνου και της εφοριακού Λουκίας Δροσατου, που ευχαρίστησε στη συνέχεια για τη σημαντική συμβολή τους στην επίλυση ενός χρόνιου, σοβαρού προβλήματος για το δήμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 11:52

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr