Τελευταία Νέα

Ευχαρίστησαν δημόσια τον Ακριώτη για τη Συνεταιριστική Τράπεζα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Μεριδιούχων και Δανειολειπτών Τράπεζας Ευβοιας ευχαριστούν δημόσια τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ακριώτη για το ενδιαφέρον που έδειξε σε ότι αφορά την απονομή δικαιοσύνης για όσους ευθύνονται για το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Χαλκίδα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαίρουμε δημόσια και ευχαριστούμε βαθύτατα τον βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ακριώτη για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε μέχρι σήμερα και συνεχίζει να καταβάλλει, προκειμένου να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και οι συνεργοί τους που έκλεισαν την Τράπεζα Εύβοιας, εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και εις βάρος των μεριδιούχων της.

Μας εκφράζει η στάση του απόλυτα την στιγμή που όπως διατυπώνεται στην ανακοίνωσή του αποτελεί αυτή τον βασικό κορμό του καταστατικού μας σκοπού, που είναι η εξασφάλιση των συμφερόντων των μεριδιούχων και ενήμερων μικροδανειοληπτών της Τράπεζας Εύβοιας και η παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που την έκλεισαν και φέρουν βαρύτατες ευθύνες και πρέπει να λογοδοτήσουν.

Μακάρι αυτό το απαράμιλλο και μοναδικό πολιτικό ήθος και πάθος αλλά και η σεμνότητα που διακρίνει τον βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Ακριώτη, που οδήγησε στην δικαιοσύνη την υπόθεση στην πραγματική της διάσταση, να αποτελέσει παράδειγμα για το σύνολο του πολιτικού κόσμου του Νομού μας και να ξαναφέρει την ελπίδα, την εμπιστοσύνη και την προοπτική στον τόπο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Στυλιανός

ΣΚΑΡΛΑΣ Δημήτριος, Αντιπρόεδρος κ υπεύθυνος τύπου κ επικοινωνίας .

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΚΟΚΚΟΣ Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας .

ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Γεώργιος, Ταμίας .

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr