Τελευταία Νέα

Σπύρος Γεροντίτης- Κινείται αθόρυβα και αποτελεσματικά με γνώμονα το συμφέρον των επιχειρηματιών!

Συνήθως οι άνθρωποι που παράγουν έργο είναι εκείνοι που αρκούνται σε αυτό και δεν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αυτοσαρκάζονται και να δίνουν την εντύπωση ότι είναι μέσα σε όλα, ενώ εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν είναι! Μακριά από το Σπύρο Γεροντίτη αυτό…

Σπύρος Γεροντίτης… Σοβαρός και μετρημένος προσπαθεί να στηρίζει τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας με όλους τους τρόπους. Κινείται αθόρυβα, κάνοντας μετρημένες κινήσεις και κερδίζει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα προς το κοινό όφελος του επιχειρηματία.

Αποφεύγει την προσωπική προβολή γιατί απλά γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος τον έχει εμπιστευθεί για να υπηρετεί το θεσμό είτε αυτός είναι του Εμπορικού Συλλόγου, όντας Γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο της Χαλκίδας, είτε της Ομοσπονδίας Εμπόρων Εύβοιας στην οποία είναι οικονομικός επόπτης και την εκπροσωπεί επάξια και στην ΕΣΕΕ.

Καταθέτει διαρκώς προτάσεις και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, έτσι ώστε να είναι ενημερωμένος για όλα τα θέματα. Προτάσεις που αφορούν και μία σειρά δράσεων στην Ομοσπονδία Έμπορων Εύβοιας.

Γι αυτό άλλωστε είναι και από τα αγαπημένα παιδιά του Προέδρου, Βασίλη Κορκίδη! Τυχαίο; Δε νομίζω…

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 14:31

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr