Τελευταία Νέα

Μπαλτάς σε Πρατσόλη: «Aγαπητέ κύριε Βουλευτά, η ανάκαμψη της οικονομίας δεν είναι κάτι απλό και δεν γίνεται με αναγγελίες και συνθηματολογία φοιτητικής φύσης !»

«Aγαπητέ κύριε Βουλευτά, η ανάκαμψη της οικονομίας δεν είναι κάτι απλό και δεν γίνεται με αναγγελίες και συνθηματολογία φοιτητικής φύσης! Μια οικονομία αναπτύσσεται όταν όλοι οι κοινωνικοί εταίροι έχουν αντιληφθεί τους ρόλους τους και τον διαδραματίζουν αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά και τις ικανότητές του ο καθένας» απαντά μεταξύ άλλων στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Πρατσόλη για τα όσα ανέφερε προσκεκλημένος στο epsilonTV , τη Δευτέρα 17/09, ο Βασίλης Μπαλτάς, αεροναυπηγός –οικονομολόγος-μέλος του Τομέα Άμυνας της N.Δ.

«Ιδιαίτερα....
....Οι επιχειρηματίες ( επενδυτές ), αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, τις δυνατότητές τους, επενδύοντας κεφάλαια, ιδέες και αξίες και στοχεύοντας στα οράματά τους,
.... οι εργαζόμενοι, προσφέροντας τις υπηρεσίες, τις ικανότητες και τις γνώσεις τους και αμειβόμενοι αναλογικά με την συνεισφορά τους στο αποτέλεσμα και την επιτυχία ,
.... η πολιτεία, καταρτίζοντας και εφαρμόζοντας ένα ελκυστικό αναπτυξιακό μοντέλο και περιβάλλον που παρακινεί τους εταίρους και τα ενδιαφερόμενα μέρη να επιχειρήσουν, να ρισκάρουν, να διερευνήσουν, να στοχεύσουν, να εμπλακούν ...να επιτύχουν !!
.... οι θεσμοί, υλοποιώντας το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο που καταρτίζει η πολιτεία, προστατεύοντας και ελέγχοντας την εφαρμογή του χωρίς ιδιοτέλεια, με δικαιοσύνη, ακεραιότητα, ασφάλεια και αμεροληψία,
.... τέλος, οι πολίτες, οι καταναλωτές, οι πελάτες, οι προμηθευτές, η κοινωνία, συμμετέχοντας με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην αναπτυξιακή διεργασία ( το ''process'' ή το ''процесс'' , όπως ευρέως το αποκαλούσαν οι πάλαι ποτέ κομμουνιστές της CCCP !! ...ελπίζω το θυμάσαι γιατί σ΄ αυτό τον χώρο ανδρώθηκες πολιτικά !) διαδραματίζουν καίριο ρόλο και αποτελούν τις στοιβάδες γύρω από τον πυρήνα της αναπτυξιακής πολιτικής που δημιουργεί η πολιτεία.
Εξηγήστε σας παρακαλώ, ποια από τα παραπάνω, έχει επιτύχει ή θεσπίσει η κυβέρνηση που στηρίζετε, για να ξεκινήσει η ανάπτυξη;»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 12:25

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr