Τελευταία Νέα

Τη σκυτάλη στο γιο παρέδωσε ο Γιάννης Τσώκος – Με το Γουρνή κατεβαίνει ο Βαγγέλης Τσώκος στο Δήμο Ερέτριας

Χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ο πλοιοκτήτης από την Ερέτρια Γιάννης Τσώκος ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στο γιο του Βαγγέλη Τσώκο ο οποίος ασχολείται με τα Ναυτιλιακά ο οποίος όπως δήλωσε στο eviakosmos.gr κατεβαίνει υποψήφιος με τον Νίκο Γουρνή στο Δήμο Ερέτριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Τσώκος στις προηγούμενες εκλογές είχε έρθει πρώτος σε ψήφους στο συνδυασμό της Αμφιτρίτης Αλημπατέ ο οποίος την πρώτη Κυριακή ήρθε δεύτερος, με το προβάδισμα να έχει ο Βελέντζας.

Ο Βαγγέλης Τσώκος είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και όπως είπε επέλεξε να είναι με το Νίκο Γουρνή και να μην ηγηθεί μιας κατάστασης καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν. Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» παρακολουθώντας μία από τις προηγούμενες πρόσφατες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Ερέτριας για λίγη ώρα. Εκεί τον συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr

Ο Γιάννης Τσώκος μετά την ανεξαρτητοποίηση του στα μισά της θητείας απο το συνδυασμό της Αμφιτρίτης Αλημπατέ, παραμένει ανεξαρτητος δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 11:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr