Τελευταία Νέα

«Ξεσηκώνονται» στη Δ.Ε Αυλώνος και μόνο στο άκουσμα ότι ο Μπουραντάς θα κάνει ξανά αντιδήμαρχο τον Γιώργο Κότσαρη

Μετά τις εξελίξεις με το γιατρό Γιώργο Ζέρβα, νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους στη Δ.Ε Αυλώνος αλλά αποφάσισε να παραμείνει γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Αυλωναρίου, κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι και αντιδήμαρχος, στο άκουσμα και μόνο ότι ο δήμαρχος υπάρχει περίπτωση να ορίσει αντιδήμαρχο τον Γιώργο Κότσαρη ξανά στην περιοχή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Κότσαρης ο οποίος αξίζει να σημειωθεί στις εκλογές «αποδεκατίστηκε» στη Δ.Ε Αυλώνος και κατάφερε να εκλεγεί παίρνοντας ψήφους από την Δ.Ε Διστύων. «Ο κόσμος έστειλε με την ψήφο του το μήνυμα στο δήμαρχο. Εκείνος θα κάνει ξανά το ίδιο λάθος να βάλει έναν άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια από την ίδια θέση δεν πρόσφερε τίποτα στον τόπο του;» Αναρωτιέται ο κόσμος. Μάλιστα ο κόσμος μεταξύ άλλων σημειώνει πως ο κ. Κότσαρης όταν κυκλοφορεί στο Αυλωνάρι μιλά συνεχώς στο κινητό αποφεύγοντας έτσι την προσωπική επαφή με τους δημότες για θέματα που τους απασχολούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν φτάσει τα μαντάτα στο δήμαρχο ο οποίος και δηλώνει πολύ προβληματισμένος για το τι θα κάνει εκεί. Για να δούμε είναι στις προθέσεις του Θανάση Μπουραντά όντως να κάνει ουσιαστικές αλλαγές σ΄αυτή τη θητεία;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 15:57

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr