Τελευταία Νέα

Μέσα σε όλα η Νικολάου…

Σαν «αντράκι» λένε ότι λειτουργεί στην πολιτική η πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια,Σοφία Νικολάου. Οι καθημερινές συναντήσεις με πολύ κόσμο από όλο το Νομό είναι πάντα η προτεραιότητα της, αφού έχει περπατήσει την Εύβοια από άκρη σε άκρη πάρα πολλές φορές. Οι αδυναμίες και τα προβλήματα γνωστά πλέον στην ίδια και τους συνεργάτες της. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με όλους σε όλα τα Υπουργεία αλλά και τους οργανισμούς, ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούσε πάντα και συνεχίζει να το κάνει και μετά την παραίτηση της από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, την κάνουν να ξεκλειδώνει πιο εύκολα τα κλειδιά μιας πολύ δύσκολης διαδρομής.

Με τους συναδέλφους της, να της συμπεριφέρονται με τον ίδιο σεβασμό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σεβασμός κερδίζεται… Και πάντα, με καλή διάθεση να τη στηρίξουν να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Να γυρίσει σελίδα η Εύβοια!

Ένας Νομός που πληρώνει δυστυχώς, ακόμα, λάθη του παρελθόντος. Την εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός σε ένα δύσκολο πόστο και αφού πέρασε τις εξετάσεις με άριστα, ήρθε η ώρα να «νοικοκυρέψει» την Εύβοια και τη Σκύρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Νικολάου έχει καταγράψει τα όποια προβλήματα και είναι σε θέση σε λίγο καιρό να παρουσιάσει κάτι δυνατό για το Νομό. Και είναι τόσο πεισματάρα που ένα είναι σίγουρο…ότι θα πετύχει το στόχο!

Να σημειωθεί, ότι αθόρυβα στηρίζει σε θέματα που τρέχουν για το Νομό. Άλλωστε, τα εύσημα τα παίρνει από τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά. Σεμνά και ταπεινά πορεύτηκε μέχρι εδώ και πέτυχε. Την ίδια δοκιμασμένη συνταγή ακολουθεί, στηρίζοντας τον τόπο της! Έχει διανύσει και θα διανύσει ακόμα άπειρα χιλιόμετρα για να είναι κοντά στους Ευβοιώτες και να μοιράζεται μαζί τους, εμπειρίες και προβληματισμούς. Και όπως λένε αυτοί που τη γνωρίζουν, η Νικολάου είναι μέσα σε όλα!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 12:01

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr