Τελευταία Νέα

Ο Θανάσης Τάρτης στους κυνηγούς: «Η στήριξη σας, η δύναμη μου!»

Με την παρακάτω επιστολή του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια Θανάσης Τάρτης κάνει κάνει κάλεσμα ως κυνηγός και ο ίδιος, στους συναδέλφους κυνηγούς να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι κυνηγοί,

Σας γνωστοποιώ ότι κατέρχομαι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με καθαρά χέρια και ζητώ την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου, για να δώσουμε όλοι μαζί, μια νέα πνοή.

Ο πολιτικός χώρος χρειάζεται νέες ισχυρές και διεκδικητικές φωνές. Είναι η ώρα, όλοι μαζί να δυναμώσουμε την φωνή μας και να επανατοποθετήσουμε τις απαιτήσεις μας.

Ζητώ τη στήριξή σας για να αγωνιστούμε ενωτικά και αποφασιστικά, ζητώ τη στήριξή σας για να γίνω η φωνή σας μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έτσι ώστε να δώσω, όλες εκείνες τις μάχες που είναι ικανές να μας δώσουν, την δυνατότητα για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτόν τον τόπο μας και να πάμε το νησί μας, στην θέση που του αξίζει!

Για ένα αύριο που πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας, με γνώση, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και πάνω απ´ όλα όραμα. Είναι καθαρά δική μας απόφαση και ευθύνη, να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη, για να θέσουμε τις νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Σας ευχαριστώ όμως εκ των προτέρων. Γιατί όσο πιο πολύ πιστεύετε σε εμένα, τόσο πιο πολύ μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω, να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω μάθει να κάνω από μικρό παιδί, για το μέλλον της Χώρας μας και ειδικά, για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Είναι μεγάλη μου τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές, να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, συμμετέχοντας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές, ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, στο Νομό Εύβοιας.

Με την υποψηφιότητά μου προσδοκώ, να δώσω φωνή και βήμα, σε όλους σας και ειδικά στην νέα γενιά. Να ακουστεί ξανά δυνατά η φωνή των νέων, που σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν να ζουν στην Εύβοια, να εργάζεται και να αγαπά αυτόν τον τόπο.

Οι βασικοί λόγοι που με οδήγησαν να λάβω μέρος σε αυτές τις εκλογές την δεδομένη στιγμή, είναι, γιατί πρώτον, δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση μου να παραμένω αμέτοχος, βλέποντας τον τόπο μας να βρίσκεται σε μια συνεχόμενη φθίνουσα πορεία και δεύτερον, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν λύσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Σας υπόσχομαι ότι με δημοκρατική εγρήγορση θα γίνω ο θεματοφύλακας των δικαιωμάτων σας απέναντι σε κάθε εξουσία και αυθαιρεσία, ιδιωτική και δημόσια.

Η στήριξη σας, η δύναμη μου!

Και μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι κατά του κυνηγίου, δεν χρειάστηκε πολλούς μήνες να το καταλάβουμε. Το που θα έφτανε όμως σε σχέση με την υποχρεωτική στείρωση των κυνηγετικών σκύλων -και των υπολοίπων-, αυτό δεν το περιμέναμε. Δηλαδή, όποιος κυνηγός έχει πολύ καλά κυνηγετικά σκυλιά, τα οποία είναι και σπάνια, δεν θα μπορεί να τα ζευγαρώσει, διότι θα είναι στειρωμένα. Οι εθνικές μας φυλές, ο Ελληνικός Ιχνηλάτης, ο Κρητικός Ιχνηλάτης, ο Μολοσσός της Ηπείρου και όποιες άλλες, θα έρθουν στο τέλος τους.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ζώου δεν στειρώσει το ζώο, επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ και δίνεται στον ιδιοκτήτη τρίμηνη προθεσμία για να προβεί στη στείρωση. Σε περίπτωση που και αυτή η προθεσμία παρέλθει άπρακτη, επιβάλλεται εκ νέου το πρόστιμο.

Να σημειωθεί ότι αν και η υποχρεωτική στείρωση προβλέπεται από την 1η Σεπτέμβριου του 2023, τα πρόστιμα θα αρχίσουν να επιβάλλονται ένα χρόνο μετά από 1η Σεπτεμβρίου του 2024.

Στην Ισπανία, στην Γαλλία και αλλού οι κυνηγοί βγήκαν δυναμικά στους δρόμους, διεκδίκησαν και νίκησαν.

Το κυνήγι είναι συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα και πρέπει να μπορεί να το ασκεί ανεμπόδιστα!

Είναι η χαρά και η ικανοποίηση να βρεθείς στη φύση μακριά από την καθημερινότητα, να απολαύσεις το καθαρό περιβάλλον, να χαρείς τις επιδόσεις των σκύλων σου (φέρμα-κλαφούνισμα-καταδίωξη κλπ), να ζήσεις τη δόξα των επιτυχιών (κυνηγών-σκύλου), να χαρείς την παρέα των φίλων σου στον καφέ ή στο κρασάκι αποφεύγοντας τις υπερβολές...

Με εκτίμηση, ο φίλος και συνάδερφος σας κυνηγός

Θανάσης Τάρτης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαϊ 2023 14:08

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr