Τελευταία Νέα

ΧΑΜΟΣ! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο κόσμος στην ομιλία του Θανάση Τάρτη

Μήνυμα νίκης για ακόμα μία φορά, αυτή, με πολύ περισσότερο κόσμο σε μία αίθουσα όπως αυτή του ξενοδοχείου ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ που αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τη λαοθάλασσα που έσπευσε να δώσει στήριξη στο πρόσωπο του υποψήφιου Βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Θανάση Τάρτη, την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Ο κόσμος πολύς όπως είπε και ο ίδιος ο κ. Τάρτης στην ομιλία του «σε αυτή την αίθουσα έκαναν και άλλοι προεκλογικές ομιλίες από το κόμμα μας και από άλλα κόμματα, τόσο κόσμο δεν είχε κανείς». Γεγονός που τον γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για την εκλογή του στη Βουλή.

Τον κ.Τάρτη προσφώνησε ο Γραμματέας της Τοπικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ευβοια, Δημήτρης Κατσούλης ενώ μία ευχάριστη έκπληξη για τους πράσινους, αποτέλεσε η παρουσία του μέλους της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια Κώστα Πανταζή, ο οποιος μίλησε για την λαμπρή επαγγελματική πορεία του ποινικολόγου Θανάση Τάρτη αλλά και τον οικογενειάρχη που πάντα έβαζε στόχους τους οποίους θυμάται να πετυχαίνει.

Ιδιαίτερα συγκινημένος από τη μεγάλη έλευση του κόσμου που βρισκόταν και παρακολουθούσε ακόμα και από το μπαλκόνι και τους διαδρόμους, ο Θανάσης Τάρτης θύμισε για ακόμα μία φορά στους Ευβοεις γιατί η Εύβοια πρέπει να έχει εκπρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Βουλή. Τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές. Ζητώντας στήριξη στο πρόσωπο του καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει στ ζωή του και έχει μάθει να μάχεται καθώς τίποτα δεν του χαρίστηκε.

otar1

otar2

otar3

otar4

otar5

otar6

otar7

otar8

otar9

otar10

otar11

otar13

otar14

otar15

otar16

otar17

otar18

otar19

otar20

otar21

otar22

otar23

otar24

(ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΤΗ

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαϊ 2023 09:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr