Τελευταία Νέα

Μετά την αποχώρηση Στεργίου παίρνει τελικά τη σκυτάλη ο Κατσιαμάκας;

Μετά από καιρό διαπραγματεύσεων και όσο ο καιρός των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει και ξεκινά εν δυνάμει ο προεκλογικός αγώνας φουντώνουν και οι συζητήσεις υποψηφίων και για το δήμο Μαντουδίου –Λίμνης-Αγίας Άννας. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Στεργίου δήλωσε χτες βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν επιθυμεί να κατέβει ως επικεφαλής της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Να σημειωθεί εδώ ότι ένα ακόμα πρόσωπο που συζητείται έντονα ότι επιθυμούν οι της παράταξης να πάει μπροστά είναι αυτό του Αντιστράτηγου ε.α της ΕΛ.ΑΣ Γιάννη Κατσιαμάκα. Κάτι που επίσης είχε πέσει από καιρό στο τραπέζι. Να αναλάβει ως επικεφαλής της παράταξης στην εκλογική μάχη με αντίπαλο τον νυν δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, στο πρόσωπο του Γιάννη Κατσιαμάκα, που έρχεται ως νέος και άφθαρτος ευελπιστούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν πιο εύκολα το δήμο. Από την άλλη, ο Γιάννης Κατσιαμάκας αν δεν ακολουθήσουν όλοι κάτω από εκείνον δύσκολά θα αναλάβει ένα τέτοιο εγχείρημα. Το ερώτημα που τίθεται είναι πλέον αν όλοι του συνδυασμού του Στεργίου θα συστρατευτούν με επικεφαλής το Γιάννη Κατσιαμάκα ή τί άλλη επιλογή έχουν προκειμένου να είναι και πάλι υποψήφιοι για το δήμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Γιάννης Στεργίου θα παραδώσει σκυτάλη στο Γιάννη Κατσιαμάκα…

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 13:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr