Τελευταία Νέα

Δεν τόλμησε η Βάκα συγκέντρωση στο «στρογγυλό» φοβούμενη την σύγκριση με Σπύρου -Στο στενό η συγκέντρωση για να απλώσει τον κόσμο… σαν τα χταπόδια

Πριν 20 μέρες η Βάκα γνωρίζοντας (από την αίτηση άδειας) ότι η συγκέντρωση του Σπύρου θα γίνει στο «Στρογγυλό» αιτήθηκε τον ίδιο χώρο από τον ΟΛΝΕ για την σημερινή συγκέντρωση της, θέλοντας να δείξει τσαμπουκά και υπεροχή στην σύγκριση.

Όμως αμέσως μετά άρχισαν να βγαίνουν απανωτές δημοσκοπήσεις (προφανώς και δικές της) που απεικόνιζαν την κατάρρευση του συνδυασμού της και το σαφές προβάδισμα του Γιώργου Σπύρου.

Εκτός από τις δημοσκοπήσεις όμως, η υπεροχή Σπύρου αποτυπώνεται κραυγαλέα στην αποδοχή του από τους πολίτες κάτι που έσπειρε πανικό τις τελευταίες μέρες στο ψηφοδέλτιο Βάκα με αποτέλεσμα να κάνει τις γνωστές «αυτοκτονικές» κινήσεις για μεταστροφή του κλίματος. Όμως η χαριστική βολή δόθηκε από τις στοιχηματικές εταιρίες (που δεν ρισκάρουν τα λεφτά τους) και δίνουν σταθερά μεγάλο φαβορί τον Σπύρου.

Έτσι, έβαλε την ουρά στα σκέλια και συμβιβάστηκε στο στενό απλώνοντας τον κόσμο… σαν τα χταπόδια μήπως και ξεγελάσει υποψήφιους και στενούς υποστηρικτές της με αυτό το τρικ, ώστε να μην πετάξουν λευκή πετσέτα, όπως η ίδια στο ντιμπέιτ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 18:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr