Τελευταία Νέα

Από αυτούς που ξεχωρίζουν…

Από αυτούς που ξεχωρίζουν στη Δημοτική Αρχή Μπουραντά είναι οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Πιλάτης και Νίκος Μπαράκος. Ξεχωρίζουν για την εργατικότητα τους στο δήμο. Την προσπάθεια επίλυσης σοβαρών θεμάτων πάντα στο πλευρό των δημοτών αλλά και στη συμπεριφορά τους στα δημοτικά συμβούλια.

Απαντούν σε θέματα της δικαιοδοσίας τους, ειλικρινείς αναφέρουν κάτι όταν δεν το γνωρίζουν και δεν γίνονται εριστικοί με την συμπεριφορά τους. Δεν προκαλούν ποτέ με τα λεγόμενα τους… Και δεν γυρίζουν πίσω στη θητεία Θωμά. Τι έγινε ή δεν έγινε 10 χρόνια πριν.

Συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους προς όφελος του δήμου και των δημοτών και χαίρουν τις εκτίμησης του κόσμου αλλά και των συμβούλων όλων των παρατάξεων καθώς και των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων.

Και το κυριότερο! Δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τη δική τους προσωπική προβολή. Γιατί πολύ απλά γνωρίζουν την αξία τους και δεν χρειάζονται τις επιβραβεύσεις μέσω «like»…Καθώς η ηθική επιβράβευση έρχεται από τον κόσμο που αναγνωρίζει το έργο τους και την προσφορά τους στον τόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 20:58

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr