Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κατολίσθηση στο Στόμιο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής- Πέτρες κατέληξαν στο οδόστρωμα

Κατολίσθηση σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο Στόμιο, στον παραλιακό δρόμο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Πέτρες κατέληξαν στο οδόστρωμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν οχήματα από το δρόμο που αξίζει να σημειωθεί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς παρά τα μέτρα της Περιφέρειας κανένας δε μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα συνεχιστούν τα κατολισθητικά φαινόμενα που δίνει κατά καιρούς η περιοχή.

Το μεγάλο έργο που αφορά ένα νέο πιο ασφαλή δρόμο είναι ακόμα στα χαρτιά ενώ τα κατολισθητικά φαινόμενα συνεχίζονται. Να σημειωθεί ότι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες εκτός από τις πέτρες που κατέληξαν στο οδόστρωμά και οδηγός οχήματος τις έβαλε στην άκρη του οδοστρώματος, έχει ρήγμα στην πλαγιά, επικίνδυνο να δημιουργήσει και νέα προβλήματα. Οι αρμόδιοι της Περιφέρειας θα πρέπει άμεσα να δώσουν λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή. Ο δρόμος αυτός ας μην ξεχνάμε ότι οδηγεί στο χαρακτηρισμένο διευρωπαϊκό λιμάνι της Κύμης.

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου ενημέρωσε σχετικά την Περιφέρεια αφού καθάρισαν το οδόστρωμα. Ο κ. Θεοδώρου δήλωσε πριν από λίγο αποκλειστικά στο eviakosmos.gr :

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη, προχώρησα στον καθαρισμό του οδοστρώματος. Η Περιφέρεια συνιστά να παρακολουθήσουμε την κατάσταση μέχρι το πρωί και ανάλογα να αποφασίσουμε από αύριο.»

katolisthisi stomio 1

katolisthisi2

katolisthisi3

katolisthisi 4

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Μαϊ 2021 14:15

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr