Τελευταία Νέα

Ιδιαίτερα αγαπητός και πάντα μάχιμος!

Το μεγάλο στοίχημα φαίνεται πως το έχει κερδίσει ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος και γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Φωκίτης. Ιδιαίτερα αγαπητός στον επιχειρηματικό κόσμο τον οποίο στηρίζει και υποστηρίζει και μέσα από τον Επιμελητηριακό θεσμό αλλά και με τη δουλειά του. Έχει καταφέρει να είναι ο άνθρωπός τους όπως λένε οι επιχειρηματίες που παρακολουθούν τη δράση του μέσα από τα συμβούλια στο Επιμελητήριο.  Δε διστάζει να σπάσει αυγά προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών.

Ήταν ένας από εκείνους που όταν ήρθε πριν από χρόνια το θέμα βεβαίωσης των οφειλών των μελών του Επιμελητηρίου στην εφορία, αντέδρασε έντονα! Και αυτό είναι η μία από τις πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. Τις περισσότερες φορές όμως όλο αυτό που προσπαθεί μέσα από το Επιμελητήριο σε όλα τα επίπεδα δεν φαίνεται. Και αυτό γιατί ο Νίκος Φωκίτης δεν είναι του «φαίνεσθαι». Είναι του έργου που πρέπει να γίνεται αθόρυβα μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα αγαπητός σαν άνθρωπος κερδίζει όλο και περισσότερο στον κόσμο και το μυστικό της επιτυχίας αυτής είναι ότι είναι μάχιμος αλλά αθόρυβος!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 22:02

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr