Τελευταία Νέα

Σοφία Νικολάου: Κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο…

Ήρεμη δύναμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Εύβοια αποτελεί η πρώην Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, η οποία μετα την καταστροφική πυρκαγιά πέρσι στη Β. Εύβοια ζήτησε η ίδια από τον Πρωθυπουργό να είναι υποψήφια Βουλευτής στην Εύβοια για να μπορέσει να προσφέρει όσο μπορεί περισσότερα. Μία δυναμική γυναίκα που βάζεις στόχους και τους πετυχαίνει κερδίζει όλο και περισσότερο στις καρδιές του κόσμου καθώς δεν έπαψε στιγμή από την ώρα που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της να μην βρίσκεται δίπλα στους Ευβοιώτες.

Έχει γυρίσει την Εύβοια πολύ περισσότερες φορές από κάποιους άλλους και με σεβασμό και διακριτικότητα συμβάλλει σε ουσιαστικά θέματα που ταλανίζουν χρόνια το Νομό. Όσοι δεν την γνώριζαν κάνουν λόγο για μία δυναμική γυναίκα- ήρεμη δύναμη που έχει και τις γνώσεις, την όρεξη και την αγάπη αλλά πάνω από όλα επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί για να στηρίξει το Νομό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις εκλογές, θα έχει έτοιμο ένα master plan για την επόμενη μέρα!

Με άρωμα μίας δυναμικής γυναίκας, πολλά υποσχόμενης στην πολιτική, το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Εύβοια. Και προσωπικής επιλογής του Πρωθυπουργού, αφού την ανακοίνωσε από τις πρώτες…Και πώς να μην την εμπιστεύεται; Αφού η Σοφία Νικολάου κατάφερε να κάνει άλματα ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με τομές που την έκαναν στόχο για πολλούς, στους οποίους απέδειξε ότι δε μασάει. Και συνεχίζει δυναμικά!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr