Τελευταία Νέα

Γιάννης Σβερωνης: Το "δέκα το καλό" του δήμου Καρπενησίου!

Στα χνάρια του δημάρχου Καρπενησίου και Προεδρου της ΠΕΔ Στερεας, Νικου Σουλιωτη, κινείται ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερωνης, ο οποιος αποτελεί το δεξί χέρι του δημάρχου! Ένας μικρός Δήμος με πολλές ιδιαιτερότητες είναι ο Δήμος Καρπενησίου. Με το δήμαρχο και τους Αντιδημαρχους να δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Ουσιαστική είναι σε όλο αυτό η συμβολή του αντιδημαρχου Γιαννη Σβερωνη. Εχοντας μια σειρά αρμοδιοτήτων, οπως, αθλητισμος, διαχειρηση περιβαλλοντος,Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση, προστασία και προαγωγή δημοσιας υγειας, δημοτικα κτιρια του δήμου και ως υπεύθυνος και για τα αδέσποτα και ανεπιτηρητα ζωα, αντιλαμβανεται κανεις οτι τρεχει και δε φτάνει όλη μέρα.

Και μέχρι τώρα έχει αποδείξει τόσο στο δήμαρχο που τον εμπιστεύτηκε σε όλα τα παραπάνω αλλα  και στους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Και βέβαια, το μυστικό της επιτυχίας μεταξύ όλων των άλλων είναι ο μεντορας του, ο δήμαρχος Καρπενησίου. Νικος Σουλιώτης ενας εμπειρος αυτοδιοικητικος και σωστός δασκαλος για τις επόμενες γενιές αυτοδιοικητικων. Και φυσικά, ακολουθώντας τα χνάρια του δημάρχου ο αντιδήμαρχος, δε θα μπορούσε να λείπει απο τη συνεδριαση της ΠΕΔ, στους Δελφούς, όπου ενημερώθηκε για ακόμα μια φιρα δια ζώσης, για τα θέματα που ταλανιζουν τους δήμους της Στερεάς, αναμεσα τους και το δικό του.

Και θα μπορουσε κανεις να συμπεράνει παρσκολουθωντας την πορεία του στο δήμο Καρπενησίου, ότι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σβερωνης, αγαπημενο παιδι του δασκαλου του Νίκου Σουλιώτη, ως μαθητής του παίρνει: Άριστα 10! Δικαίως τον αποκαλούν το "δέκα το καλό", στο δήμο Καρπενησίου!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 23:25

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr