bannernew5

Τελευταία Νέα

Αγοράζοντας ένα μπλουζάκι με 5€ συνδράμουμε όλοι στο χειρουργείο του 11χρονου Κωνσταντίνου

Κίνηση ζωής από το ΑΓΑΠΩ & ΠΡΑΤΤΩ για ένα 11χρονο Κωνσταντίνο. Σκοπός αυτή τη χρονιά είναι να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο, τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 11ΧΡΟΝΟς Κωνσταντίνος μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Το ΑΓΑΠΩ & ΠΡΑΤΤΩ γι αυτό το σκοπό έχει ήδη προγραμματίσει έναν αγώνα δρόμου, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας. Εκείνοι που δε θα θελήσουν να τρέξουν θα μπορούν να περπατήσουν τη διαδρομή. Μία διαδρομή που για να την κάνεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμμετέχεις όχι μόνο με την παρουσία σου αλλά με την αγορά μιας μπλούζας ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ στηρίζοντας την προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα για το χειρουργείου του Κωνσταντίνου. Το κόστος της μπλούζας είναι μόνο 5€! Και μπορείτε να τις αγοράσετε από τα σημεία που θα αναφερθούν σε νέα ανάρτηση.

Το ΑΓΑΠΩ & ΠΡΑΤΤΩ διοργανώνει τον 2ο ετήσιο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.Τρέχουμε όλοι μαζί για τον 11χρονο Κωνσταντίνο!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ώρα προσέλευσης : 08:00

Λήξη διοργάνωσης : 13:00

Σημείο εκκίνησης τερματισμού:

Γήπεδο ποδοσφαίρου Μονοδρίου, Κύμης.

Απόσταση αγώνων:10χλμ. & 5χλμ. (περπάτημα- τρέξιμο), 400μ. για παιδιά και 50μ. ΑΜΕΑ.

Περιγραφή διαδρομής:

Ο αγώνας έχει αφετηρία και τερματισμό το χωριό του Μονοδρίου της Κύμης. Οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν αγώνα, διασχίζοντας τα γραφικά χωριά των Μονοδρίου, Βρύσης και Κοίλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ολόκληρη η διαδρομή αποτελείται από άσφαλτο, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά. Πρόκειται για μία αρκετά παρθένα περιοχή, όπου δεν έχει διαβρωθεί ιδιαίτερα από οικιστική ανάπτυξη, ενώ ο μικρός πληθυσμός της περιοχής, σημειολογικά δίνει το στίγμα του σε μία περιοχή αρκετά παρθένα και μακριά από άναρχες οικοδομικές παρεμβάσεις. Το σίγουρο είναι ότι κατά την διάρκεια του αγώνα σας, θα εκπλαγείτε από την φύση και από τα πανέμορφα τοπία που θα αντικρύσετε. Ο δρόμος που διεξάγεται ο αγώνας, είναι του οδικού επαρχιακού δικτύου, ήπιας ή καθόλου κυκλοφορίας, καθώς πολύ λίγα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν το εν λόγω δίκτυο.

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή των 10χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας νερών στο 5ο χλμ, ενώ στον τερματισμό θα υπάρχει εμφιαλωμένο νερό, μπανάνες ,και άλλα προϊόντα των χορηγών.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Η χρονομέτρηση (προαιρετική) για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι και τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τους αγώνες, ενώ θα δημοσιευθούν αφού επικυρωθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλετε σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων τους. Με την εγγραφή – συμμετοχή στον αγώνα αναλαμβάνουν ατομική ευθύνη. Για τα παιδιά που συμμετέχουν την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι κηδεμόνες τους.

Έναρξη και πέρας διανομής των αριθμών:

Η έναρξη της διανομής των αριθμών θα γίνει την Κυριακή 28 Μάιου τις ώρες 08:00π.μ – 09:30π.μ. Την ίδια χρονική στιγμή οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να χρονομετρηθούν θα παραλαμβάνουν το ειδικό chip.

Πρόγραμμα

08:00-09:30 Παραλαβή αριθμών και chip χρονομέτρησης –Παραλαβή μπλούζας για αυτούς που έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και δεν έχουν παραλάβει τις μπλούζες από τα σημεία εγγραφών

09:45 Εκκίνηση Αγώνα Α.Μ.Ε.Α 50μ. – Απονομές

10:00 Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 400μ.- Απονομές

10:30 Κοινή Εκκίνηση Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10χλμ

10:30 Έναρξη δράσεων από την ομάδα “παι_ζώντας”με ομαδικά διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά 6-11 ετών μέσα στο γήπεδο του Μονοδρίου.

12:30 Τελετή λήξης δράσεων από την ομάδα “παι_ζώντας”.

13:00 Απονομές

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν:

(α) τα 5 χλμ σε 50 λεπτά και

(β) τα 10,5 χλμ σε 1,45 λεπτά.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στις κατηγορίες των 5 &10 χλμ , καθώς και στη κατηγορία των 400μ, ενώ στη κατηγορία των 50 μ. θα βραβευτούν με μετάλλιο όλοι οι συμμετέχοντες.

Οι απονομές των κυπέλλων για τα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ θα πραγματοποιηθούν 30 λεπτά μετά το πέρας του αγώνα. Οι απονομές των 400μ. και 50μ. θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Επίσης στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 10χλμ της κατάταξης ανδρών και γυναικών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα ρολόι της εταιρείας Souunto στον καθένα από αυτούς.

Στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 5χλμ της κατάταξης ανδρών και γυναικών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα ρολόι αντρικό της εταιρείας ESPRIT και ένα γυναικείο κόσμημα.

Στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 400μ. της κατάταξης αγοριών και κοριτσιών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα Σετ πέδιλα περιλαμβανόμενο μάσκα αναπνευστήρα σιλικόνης της εταιρείας Tusa sport στον καθένα από αυτούς

Σε όλους τους συμμετέχοντες των 50μ. θα δοθεί από ένα ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης της εταιρείας View.

Περίοδος εγγραφής: Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου μέχρι την Τετάρτη 24 Μαΐου. Κατά την περίοδο των εγγραφών οι δρομείς θα μπορούν πληρώνοντας το αντίτιμο της συμμετοχής τους να προμηθεύονται το μπλουζάκι του αγώνα.

Είδη εγγραφής: Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Ατομικές εγγραφές : Οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

Ομαδικές εγγραφές : Ελάχιστος αριθμός μελών σε μια ομάδα είναι τα 10 άτομα.

Η ημερομηνία λήξης όλων των εγγραφών είναι Τετάρτη 24/5/2017 (23:59)

ΠΡΟΣΟΧΗ : Εγγραφές δεν θα γίνονται την ημέρα του αγώνα

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για όλες τις αποστάσεις, είναι 5€ και 7€ με chip χρονομέτρησης (προαιρετικό).

Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του μικρού Κωνσταντίνου.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Μπλουζάκι του αγώνα, αριθμό δρομέα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip (προαιρετικό).

Δηλώσεις συμμετοχής – Τρόπος εξόφλησης εγγραφής:

ΒΗΜΑ 1ο: Οι αθλητές δηλώνουν συμμετοχή με:

• Ηλεκτρονική εγγραφή που υπάρχει στο site του συλλόγου www.agapwkaiprattw.gr

• Στα σημεία εγγραφής

• Στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απαραίτητη προϋπόθεση η πληρωμή του κόστους συμμετοχής.

Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αποσταλεί

το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή

Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση συμμετοχής.

Σημείωση

Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τράπεζας που πιθανών προκύπτουν από την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης βαρύνουν αποκλειστικά τον συμμετέχοντα.

Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο ,θα ακυρώνεται.

ΒΗΜΑ 2ο: Τις ημέρες και ώρες που έχουν οριστεί, οι δρομείς που έχουν δηλωθεί καλούνται να παραλάβουν τα νούμερα του αγώνα καθώς και τα chip χρονομέτρησης τους για όσους επιθυμούν.

Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα φροντίσει το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης. Στο χώρο θα υπάρχει και ένα πυροσβεστικό όχημα με την ομάδα εθελοντών Οχτωνιάς.

Α’ Βοήθειες: Oι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά την διεξαγωγή του αγώνα για την παρουσία ιατρών καθώς και ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Κύμης.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 21/4/17-24/5/17

Αλιβέρι

Καφέ ΄΄το Ελληνικών “ πεζόδρομος  Αλιβερίου

Cafe bar Pούς   πεζόδρομος  Αλιβερίου

Περίπτερο   Λυμπέρης Απόστολος   Κάραβος Αλιβερίου

  Σκουρλή Νίκη - Force - πυροσβεστικά είδη Ταμυναιων 61

Kύμη

Cafe libro,

 Εστιατόριο  Καπιτσαλιό

 Βιβλιοπωλείο Τριανταφύλλου

 Χρωματοπωλείο Λιάπη

Ινστιτούτο αισθητικής Ιουλία Μπελιά.

 

Χάνια -Αυλωνάριου

Φούρνος Avalona.

 

 Κονίστρες

Γενικό εμπόριο  Μαρινάγης Ηλίας

Super Market PROTON

Γραφείο Μαρίας Σκοπελίτη

Δευτέρα- Παρασκευή : 18:00-20:00

 

Ανδρονιάνοι
Platanenhof

Όριο

Γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου Όριου

Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή: 18:00-20:00

Οινοκαφεπαντοπωλείο Γλυκός Γιώργος

Δευτέρα- Κυριακή : 20:00-22:0

25/4/2017 -24/5/2017

Αυλωνάρι

Οδοντιατρείο Ζέρβα Αγγελική

Γυμναστήριο  Νίκου Σταμέλου.

Μονόδρυ

Kαφενείο  Γιώργου Φούτρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/5/2017

 

 

 

 

Πληροφορίες- επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω τρόπους:    www.agapwkaiprattw.gr

e-mail :  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook  : www.facebook.com/agapwprattw

Στα  τηλ. 6948823042 – 6978231556

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαϊ 2017 23:27

kimi denpao

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr