Τελευταία Νέα

Η μητέρα του 15χρονου καταγγέλλει ότι ενώ το παιδί της Γιώργος Χριστοφορίδης έπιασε το σταυρό των Θεοφανίων στη Χαλκίδα άλλος κολυμβητής του τον άρπαξε από τα χέρια!

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση κολυμβητή που βούτηξε μαζί με άλλους στα νερά του Ευβοϊκού για να πιάσουν το σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων. Ενώ στο καΐκι ανέβηκε ο Κώστας Γαρουφαλλιάς στον οποίο στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δώρισε ένα χρυσό σταυρό, ένα 15χρονο αγόρι ο Γιώργος Χριστοφορίδης υποστηρίζει ότι εκείνος έπιασε το σταυρό και ο κ. Γαρουφαλλιάς του τον άρπαξε για να τον φιλήσει και ανέβηκε στη συνέχεια στο καΐκι που ήταν οι επίσημοι με τους εκπροσώπους της εκκλησίας και της πολιτικής ηγεσίας, αναφέροντας πως εκείνος έπιασε πρώτος το σταυρό. Αυτά κατήγγειλε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "ταδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm, η μητέρα του 15χρονου Πανδώρα Ελευθεριάδη.

Τα λεγόμενα της οποίας δεν αμφισβητούνται αφού υπάρχουν τα πειστήρια. Στο βίντεο καθώς και η φωτογραφία φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο γιος της Γιώργος Χριστοφορίδης έπιασε το σταυρό.

«Φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο γιος μου έπιασε το σταυρό και τον πλησίασε ένας άλλος κολυμβητής, τελευταίος που ήταν και πήγε σιγα –σιγά έπιασε το σταυρό, απομακρύνθηκε σιγά-σιγα. Μετά αφού φίλησαν το σταυρό και οι άλλοι κολυμβητές, ο γιος μου περίμενε να επανέλθει ο σταυρός στα χέρια του. ο άλλος πήγε και μπήκε αν δείτε στο βίντεο από την πίσω πλευρά το καΐκι» είπε η κα Ελευθεριάδη η οποία απευθύνθηκε όπως ανέφερε και στη δήμαρχο Χαλκιδέων στην οποία εξήγησε πως έχουν τα πράγματα και στην Μητρόπολη από όπου είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με το θέμα προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία. «Δε μπορούσε να διανοηθεί το παιδί μου, πως αφού αυτός είχε πιάσει το σταυρό του τον πήρε ο άλλος από τα χέρια» υποστηρίζει η μητέρα.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο 15χρονος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε έρθει στη Χαλκίδα με την οικογένεια του για τα Θεοφάνεια. Ο 15χρονος να σημειωθεί ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει όπως ανέφερε η μητέρα του η οποία βέβαια συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που δικαιώνουν το γιο της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 21:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr