Τελευταία Νέα

Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αυλωναρίου: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και φέτος φορτωμένος με δώρα για τα παιδιά- Με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Αυλωνάρι

Για ακόμα μία φορά ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αυλώναρίου φροντίζει αυτές τις μέρες να γεμίσει με παιδικές φωνές και χαμόγελα στον αύλειο χώρο του Αγίου Δημητρίου στο Αυλωνάρι, καθώς η επίσκεψη του Αγίου Βασίλη στις 18 Δεκεμβρίου έκανε ακόμα και τους μεγάλους να γίνουν για λίγο παιδιά. Όσο για τα παιδιά… Τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους μαρτυρούν το πόσο διασκέδασαν με την ψυχή τους στα Χάνια στην εκδήλωση παρέα με τον Άγιο Βασίλη που και φέτος μοίρασε δώρα και έπαιξε διάφορά παιχνίδια μαζί τους. Ο Σύλλογος είχε φροντίσει για όλα. Μουσική, χορός, παιχνίδι, δώρα και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Πάττυ Κούκη δήλωσε στο eviakosmos.gr: «Ο Εμπορικός –Επαγγελματικός Σύλλογος Αυλωναρί για δεύτερη φορά πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση για τα παιδιά. Μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και πέτυχε, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και των Επαγγελματιών της περιοχής. Εκ μέρους του Συλλόγου εύχομαι σε όλους Καλές και Χαρούμενες Γιορτές. Το 2023 ας είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους μας. Χρόνια Πολλά.»

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός –Επαγγελματικός Σύλλογος Αυλωναρίου ετοιμάζεται πυρετωδώς, σύμφωνα με πληροφορίες για το καρναβάλι.

ees1

ees2

ees3

ees4

ees5

ees7

ees8

 ees9

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 23:04

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr