Τελευταία Νέα

Δυναμώνουν τα μπλόκα τους οι αγρότες στη Β. Εύβοια- Αύριο πορεία στα χωριά με κατάληξη στο Δημαρχείο Λίμνης- Κλείνουν 3 ώρες το δρόμο την Κυριακή

Συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Β. Εύβοιας με καθημερινά μπλόκα στην Κήρινθο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου της Στροφυλιάς Μπάμπης Τσιβίκας τα μηχανήματα αναμεσά τους και αλεστικές μηχανές έφτασαν τα 60 τον αριθμό. Χτες αποφάσισε το συντονιστικό τις κινήσεις για τις επόμενες μέρες.

«Σήμερα κλείσαμε για μία ώρα το απόγευμα το δρόμο στην Κήρινθο» δήλωσε στο eviakosmos.gr, ο κ. Τσιβίκας και συνέχισε: «Το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνουμε μηχανοκίνητη πορεία περνώντας μέσα από τα χωριά, Στροφυλιά, Κεχριές, Δάφνη, Μουρτιά και θα καταλήξουμε στις 4 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Λίμνης όπου θα μας περιμένει ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης όπου θα του καταθέσουμε τα δίκαια αιτήματα μας. Αιτήματα επιβίωσης.»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τσιβίκας οι αγρότες αποφάσισαν κινητοποιήσεις και για την Κυριακή και για τη Δευτέρα. Την Κυριακή το μεσημέρι θα κλείσουν το δρόμο στην Κήρινθο για 3 ώρες. Ενώ το πρόγραμμά τους για τη Δευτέρα εστιάζεται σε μηχανοκίνητη πορεία μέχρι την Αγία Άννα όπου θα μιλήσουν για να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα αιτήματα τους. Την Τετάρτη συμμετέχουν δε στην Πανελλαδική Απεργία παρατάσσοντας τα μηχανήματα τους στην Πλατεία του Μαντουδίου.

veag6

veag5

veag4

veag3

veag2

veag1

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 22:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr