Τελευταία Νέα

Γουρνής-Αργύρης: Μια δυνατή συνεργασία «ενώνει» το Δήμο Ερέτριας

Ένα από τα πιο δυνατά deal για το Δήμο Ερέτριας έγινε λίγο πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων ανάμεσα σε δυο επικεφαλής συνδυασμών τον επιχειρηματία Νίκο Γουρνή και τον γιατρό Δημήτρη Αργύρη. Με καταγωγή από την Ερέτρια ο ένας με καταγωγή από την Αμάρυνθο ο άλλος έτσι ώστε τα συμφέροντα των δημοτών των δύο ενοτήτων να υπηρετούνται το ίδιο. Κατεβάζοντας 106 υποψηφίους από όλο το δήμο, από όλα τα κοινωνικά στρώματα προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο μέσω των υποψηφίων που θα εκλέξουν να εκπροσωπηθούν επάξια στο δημοτικό συμβούλιο της Ερέτριας.

Αυτή τη συνεργασία αγκάλιασε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή δηλώνοντας ότι είναι ότι πιο δυνατό, καθαρό, νέο και άφθαρτο έρχεται δυναμικά να διεκδικήσει το Δήμο από την πρώτη Κυριακή. Ο επικεφαλής της νέας παράταξης Νίκος Γουρνής αναφέρει τα παρακάτω:


«Μαζί με τον Δημήτρη Αργύρη συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε ΕΝΑ ΔΗΜΟ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ στην ιστορία του τόπου μας.
Βάλαμε το " ΕΜΕΙΣ " πάνω από το ” εγώ ”, παραγκωνίσαμε χρόνιες τοπικιστικές αντιπαλότητες και προσωπικές φιλοδοξίες ενώνοντας πραγματικά την Αμάρυνθο με την Ερέτρια και όλα τα χωριά μας.
Αφήσαμε πίσω τα στερεότυπα που υποβάθμιζαν την αξία του δήμου μας και δημιουργήσαμε ένα ισχυρό συνδυασμό 106 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Η ανανεωμένη και υπερκομματική παράταξη μας συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα και εκπροσωπεί κάθε κοινωνική ομάδα, γενιά και γειτονιά του Δήμου μας.
Ζητάμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του δήμου μας και να του δώσουμε επιτέλους τη θέση που του αξίζει .

«ΧαράΖουμε νέους δρόμους - Ένας Δήμος,Ένα Μέλλον»,

Νίκος Γουρνής Υπ. Δήμαρχος Ερέτριας»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 01:46

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr